Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

AC: Unity (z 2014 roku) to był peak serii jeśli chodzi o gameplay, poruszanie się, parkour, miasta, lokacje. Wszystko później to był po prostu zjazd w dół, a AC: Shadows tylko to potwierdza. Kolejna gra z serii "jakim cudem 10 lat starsza gierka zrobiła to lepiej?".
parkour zaorany został niestety
@szalony_kundel_lenina: On został zaorany już w Origins, teraz kopią mu coraz głębszy grób, ehhh.
Ale fajnie się teraz patrzy na Unity, a jakoś nikt nie chce wspomnieć ile lat doprowadzali tą grę do porządku XDD
Biorąc pod uwagę jaki zjazd ma seria AC, to faktycznie za
źródło: obraz_2025-03-21_120132249
PobierzKiedyś UV robił filmik odnośnie patchy dla Unity, i o ile dobrze pamiętam, ostatni duży patch do gry był tak naprawdę kilka miesięcy po premierze. Więc to mit z tym że Ubisoft naprawiał tą grę długimi latami.