Wpis z mikrobloga

W tym roku pierwszy Wiedźmin kończy 18 lat. Dzieciaki co sie rodziły akat jak ogrywaliście wieśka na premierę właśnie mogą legalnie pić browary. W 2007 roku osiemnastoletnie gry to były tytuły z pegasusa.

#gry #pcmasterrace #wiedzmin
kobiaszu - W tym roku pierwszy Wiedźmin kończy 18 lat. Dzieciaki co sie rodziły akat ...

źródło: 1000016530

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kobiaszu: grając w wiedźmina 2 i 3 która jest kontynuacją widać zamerykanizowanie. Jedynka to słowiańskie Dark fantasy, 2 i 3 to zachodnie fantasy, nawet nie Dark. Z Geralda zrobili Chada i ogólnie wszyscy ładni, kolorowo
  • Odpowiedz
@kobiaszu: jedynka to jest brod, smród, bieda, i brzydcy ludzie czyli jak w książce.

trójka to chad Geralt latający za piękną Ciri jeżdżący po pięknych miastach, wsiach, polanach który czasami ma smutna plakuplaku przygodę.

Po latach uważam że świat władcy pierścieni jest bardziej mroczny niż w3. Nawet bagna w w3 nie mają mrocznego klimatu
  • Odpowiedz
@kobiaszu: pamiętam, że w tym samym dniu odbierałem nowy komputer, który kupiłem za pierwszą wypłatę. Wiedźmina kupiłem w ciemno, nawet nie widząc czy mi pójdzie. Ale poszedł. I wciągnął mnie totalnie. Klimat i muzyka z tej gry to arcydzieło
  • Odpowiedz
Ale poszedł. I wciągnął mnie totalnie. Klimat i muzyka z tej gry to arcydzieło

@CynicznyDlugouch:

Oj tak, Skorupa w 100% oddał klimat tej polsko-słowiańskiej przaśno-wsiowości poprzeplatanej mrocznym klimatem

Kiedy mówię "Polska", mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi. Znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie.
Makarow - >Ale poszedł. I wciągnął mnie totalnie. Klimat i muzyka z tej gry to arcydz...
  • Odpowiedz
@kobiaszu pomiędzy grami na Pegasusa a Wiedźminem jest przepaść. Pomiędzy Wiedźminem a jakimś CyberPunkiem czy Assassin's Creedem nie ma wielkiej różnicy. Trochę lepsza grafika i tyle.

Gamedev stoi w miejscu.
  • Odpowiedz
Po latach uważam że świat władcy pierścieni jest bardziej mroczny niż w3. Nawet bagna w w3 nie mają mrocznego klimatu

@tubkas12: W3 jest zdecydowanie zbyt kolorowy względem pierwszych trailerów, polecam moda na przygaszenie kolorów
  • Odpowiedz
@CeasingDig40K: pewnie ponieważ nie jest archetypem i nie nazywa się Mary Sue czy tam Marysia Zuzanna ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Ciri w książce była też w---------a, bo to taka postać, mała wredna księżniczka która się lepiej zna, buntująca się w dodatku mająca fazy przez traume, gdzie sama sobie winna w pewnym stopniu że miała potem okazję latać z bandą gówniarzy morderców i napaleńców. A nie dość
  • Odpowiedz
jedynka to jest brod, smród, bieda, i brzydcy ludzie czyli jak w książce

@tubkas12: Nie kumałem nigdy gadania, że W1 przypomina książki najbardziej. Jeżeli liczymy cała klasyczna sagę to zdecydowanie W2 najbliżej do niej. W1 jest przerysowany i ten efekt biedy i słowiańskości jest bardzo podkręcony względem ksiazek
  • Odpowiedz