Aktywne Wpisy

MondryPajonk +17
Ktoś wie co się dzieje? Skąd tyle wojska i patrolów policji przy głównej drodze? 20 minut temu był jakiś huk, wszyscy u mnie na osiedlu wyszli, nikt nie wie o co chodzi, policja nie chce z nami gadać, do wojska nie dopuszczają.
#bartoszyce
#bartoszyce

extaza161 +3
Siłowo hajpowany Yamalek wciąż na boisku. Razem z Olmo nic cały mecz nie pokazali.
#mecz
#mecz
Hej Wrocławskie Mirki. Zostałem źle potraktowany przez policję. Niby w tym mieście powinienem się cieszyć, że opuściłem komisariat żywy, ale przy próbie zgłoszenia przestępstwa oczekiwania miałem trochę wyższe. Gdzie mogę się zwrócić o pomoc w napisaniu odpowiednich skarg? Ogólnie biurokracja jest dla mnie blokadą, ale jestem gotów wydać trochę pieniędzy, żeby ktoś mnie przeprowadził przez właściwe procesy.
a jesli po prostu ktos byl niemily i chcesz napisac skarge to nie potrzebujesz do tego prawnika, mozesz nawet napisac maila na adres komendy
Mam nagranie audio.
Tutaj masz więcej info
https://testy-do-policji.pl/czy-policja-moze-odmowic-przyjecia-zgloszenia-poznaj-swoje-prawa-w-2025
I tak konkretniej to co się stało? Bo to że tobie się zrobiło niemiło to jeszcze nie przestępstwo
@MaJeM0: Będziesz w szoku jak dowiesz się, że policjanci prewencji też przyjmują zawiadomienie o przestępstwach i mają dyżury zdarzeniowe tak samo jak policjanci pionu kryminalnego