Aktywne Wpisy

dosefurious +273
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

lucius39 0
Mam pytanko... może mądre, może głupie, nie wiem.
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,
#usa #trump #elonmusk #bekazprawakow #bekazpodludzi #polityka
źródło: Screenshot_2025-03-21-03-15-38-782_com.twitter.android-edit
Pobierzźródło: Screenshot_2025-03-21-08-20-25-111_com.brave.browser-edit
PobierzPrzeciez demontaz panstwa odbywa sie krok po kroku wg receptury podanej przez Sun Tzu "Sztuka wojny".
źródło: RDT_20250316_1601153543634862454435031
PobierzI preferowane były zawsze. To żadna nowość.
Ale się zesrałeś xD Przecież nikt nie napisał o zamknięciu sektora edukacji, ale zamknięcie państwowej instytucji odpowiedzialnej za pilnowanie żeby w Bumfuck w Teksasie szkoły nie uczyły kreacjonizmu to świetne posunięcie xD
źródło: EAdBgEmXkAI4eXP
PobierzNo to jest wlasnie demontaz panstwa, poniewaz znaczaca czesc stanow uczy np. kreacjonizmu, czyli bzdury porownywalnej z teoriami plaskiej ziemi.
Teraz bedziesz mial 50 stanow z np. rozna wizja historii, zajefajny pomysl do dalszego rozbijania spoleczenstwa i produkcji idiotow.
Tak, tych zmanipulowanych przez lgbt i wokeizmy tez.
@GrimesZbrodniarz: A co, uczysz się w gimbazie w Bumfuck, że tak się tym przejmujesz? Na razie to USA jest w czołówce światowej edukacji, a nasze najlepsze uniwersytety są gdzieś na miejscach 450-500.
Najbogatsze państwo na planecie słynące z drenażu mózgów ma dobre wyniki w rankingach, no kto by się spodziewał?
@muchatse: przypomnijmy, że jednocześnie USA wydają na ochronę zdrowia więcej niż kraje europejskie. Brawo dziki kapitalizm dojacy państwo. Oczywiście to pewnie nie jest prawdziwy kapitalizm, trzeba więcej wolnego ryneczku xD