Aktywne Wpisy
cotozazycie +3
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #

wiesiu2 +141
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
Jest między innymi DARMOWY PLAN TRENINGOWY na 4-5 treningów w tygodniu.
Mnóstwo inspiracji jedzeniowej.
Omówione zagadnienia z diety i treningu.
Wytłumaczenie poprawnej techniki ćwiczeń itd.
Lewus IFBB PRO, tak się przedstawiam, jestem wszędzie, jestem dla was, pomagam, doradzam, tłumaczę, znajdź mnie i skorzystaj z mojego doświadczenia.
#silownia
#dieta
#trening
#chudnijzwykopem
#mikrokoksy
#mirkokoksy
Zasada jest taka że dużym chłopem trzeba poprostu się urodzić. Stymulacja tego towarem i robienie z siebie wielkiego chłopa
Ja jestem naturalem a oglądam jego materiały i stosuje wskazówki. Planu treningowego nie używałem bo mi 3 razy w tygodniu starczy.
Zawsze się zastanawiałem z czego żyją Ci personalni trenerzy, bo myślałem, że oni mają max 10 klientów. Teraz widzę że to możliwe że ktoś ma 100 klientów. Jeśli każdy da 500zl to już widzę że można z tego dobrze żyć. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po prostu blokowanie treści przy bezpośrednim, a nie pośrednim ich promowaniu, mnie zastanawia; dlaczego tak mocno jest to ograniczane.
Ja zauważyłem ostatnio, że jak bije w pośladek to mnie nera boli po tej samej stronie. 2iu rano i wieczorem
- Kto Ci kibicuje i docenia Cię to będzie robił to zawsze i znajdziesz klientów, którzy chcą iść drogą podobną do Ciebie, zarówno naturalną jak i na dopingu. Znają Twoją historię i przejścia. Robisz dobrą robotę na scenie i każdy