Aktywne Wpisy
Random7777 +170
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.

sluzbywakcji +35
Kilka słów od nas: Andrzej Duda nie podpisał przygotowanej przez obecny rząd tzw. ustawy o mowie nienawiści, między innymi ze względu na płeć lub orientację se*sualną.
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?

źródło: 53453
Pobierz
Potrzebuję pomocy w takiej nietypowej sprawie. Z dziewczyną lubimy nagrywać czasami pikantne filmy. Jednak w tych filmach przeszkadza mi taka statyczność jednego kadru. Brakuje mi takiego jak ogląda się w filmach dynamicznego ruchu kamery. Potrzebowalibyśmy kogoś kto nagrał by naszym sprzętem. Wysłałbym docelowo na jakich kadrach mi zależy.
1-szy raz wychodzę z takim pomysłem, także kwestia ustalenia szczegółów. Szukam kogoś z okolic Gdańska, Elbląga, bądź Gdyni.
#kamerzysta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt