Aktywne Wpisy

Rad-X +251
Chciałem jedynie zaapelować do debili z #cinemacity
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam

majkkali +34
Dostalem taki wypiekacz i zacząłem sie nim bawić, chleb wychodzi lepszy niż ze sklepu ale szału nie ma. Ale pięknie rano pachnie w domu. Po 3 miesiącach stwierdziłem ze chce jednak taki na zakwasie. Odstawiłem maszynę i nauczyłem się. Po 12 latach rzuciłem pracę i pieczenie to teraz mój zawód
Zastanów się, niby tylko maszyna a może zmienić cale życie
Spróbuj może najpierw własnoręcznie zrobić chleb, nawet jakiś prosty przepis na drożdżach, to już ci da jakiś ogląd czy to w ogóle jest dla ciebie.
Te maszyny to są dobre jak ktoś ma jakieś
@Owlosiaty-Dzik: Ej ale od ryżowarów to się pan odwali xD To jest akurat zarąbiste urządzenie.
Zwłaszcza jak się człowiek nauczy jak robić w nim więcej rzeczy niż ryż ( ͡° ͜ʖ ͡°)