Wpis z mikrobloga

@kinasato my wykopki robimy bojkot i nie kupujemy, tylko patrzymy recenzje, oglądamy materiały o grze i piszemy negatywne komentarze. Dzięki temu ubi się zesra i zrobią normalną grę z Polakiem katolikiem bez woke.
  • Odpowiedz
@kinasato: co do Dragon Age jakoś osoby które grały wystawiły grze pozytywne oceny czego przykładem jest steam i ps. W-------ą mnie takie osoby jak ty. Ja nie będę grał w nowego asasyna bo nie podchodzi mi formuła, ale jakim prawem twierdzisz że ktoś kupił recenzie? Każdemu ma się podobać to samo co tobie? Nawet nie pytam czy grałeś w którąś z tych gier bo znam odpowiedź.
  • Odpowiedz
@Nalcor

@glassmice: Czytać nie czytałem, ale wystawili 6/10 więc jestem w szoku :D

Normalnie by dali 2/10. Jakby dali 9/10, to by było od razu widać, że opłacona, więc dla niepoznaki dali 6/10. I tak średnią ocen podbije.
  • Odpowiedz
@kinasato: ale wiecie, że to takie wyrażenie, bardzo bardzo ekstremalnie często wręcz używane do opisania sytuacji gdzie seria (gier, filmów, serial) miała gorszy okres a teraz ma lepszy. Po polsku często używamy kalki 'powrót do formy'.
Nie wszystko jest spiskiem, najwidoczniej gra jest lepsza niż poprzednia.
  • Odpowiedz
@kinasato Gdzie ten powrót do klasycznej formy, jak ta gra wygląda jak kolejna iteracja Origins, tylko zmodyfikowana i w Japonii. Chyba że mowa np. o finansach lub praktykach wydawniczych Ubisoftu, to nie będę zaprzeczał
  • Odpowiedz
  • 74
@Kosmiczny_pies_Kazak:

co do Dragon Age jakoś osoby które grały wystawiły grze pozytywne oceny czego przykładem jest steam

No i elegancko, są różne fetysze. Powiem tylko, że wszyscy odpowiedzialni za fabułę i chamski virtue signaling w tej grze zostali w------i z roboty, a studio zarżnięte, więc chyba nie podobało się tak bardzo jak mówisz ( ͡°
  • Odpowiedz
Ale pier.... i manipulujesz, że głowa mała. W grze nie ma żadnego virtue sygnaling ani innych dziwnych rzeczy. Scenarzyści zostali zwolnieni bo gra się nie sprzedała, między innymi przez takich ludzi jak ty. Jeśli miara tego czy co jest dobre jest wyłącznie sprzedaż to disco polo jest muzyka wszechczasów, więc to argument z d--y. Jak tak szukasz powtarzających się zwrotów to zobacz że w każdej recenzji dragon age pada słowo dragon age.
  • Odpowiedz
  • 12
@Kosmiczny_pies_Kazak:

W grze nie ma żadnego virtue sygnaling ani innych dziwnych rzeczy.

- Postać stworzona specjalnie pod walenie elaboratów o niebinarności.
- Self-inserty poglądów radykalnie lewicowego szczenarzyszcza
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak nowy Dragon Age ma nijakich towarzyszy (prócz jednego) dla których zawsze jesteś wielkim bohaterem, a Twoje czyny są zawsze dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) super gra, jakby ktoś o Dragon Age tylko czytał a w niego nie grał
  • Odpowiedz
@kinasato: zara przyleci @ Wink czy inny @ MistrzPatelnii i napiszą że uja się znamy i 10/10 gierka, a koledzy ich dziewczyn polecają ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak:
Tzn. Inaczej. Każdy prawo ma do swojej opini. Ale jeśli ktoś ma tak c-----y gust i mu się podobają takie gry to nie powinien być recenzentem. Recenzent powinien mieć duże doświadczenie, wiedzę, znajomość rynku i jakiś tam gust. A jeśli miałby którykolwiek z nich to nie dałby takim grom dobrych ocen.
Oceny na steamie to nie jest żadna miara. Przez to, że to jest tak/nie to naprawdę średnie gry
  • Odpowiedz