Aktywne Wpisy

anoysath +1976
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

akNe +510
Macie tak czasami, że jak Wam się śni coś p--------o, to uświadamiacie sobie we śnie, że to na szczęście tylko sen i że zaraz się możecie z tego obudzić?
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I

źródło: IMG_1083
Pobierz
Sytuacja identyczna jak z nowym dragon age - wszystkie większe portale bezczelnie publikują jedną opłaconą reckę podesłaną przez ubi xD
źródło: 488vw6sjxnpe1
PobierzNormalnie by dali 2/10. Jakby dali 9/10, to by było od razu widać, że opłacona, więc dla niepoznaki dali 6/10. I tak średnią ocen podbije.
Nie wszystko jest spiskiem, najwidoczniej gra jest lepsza niż poprzednia.
źródło: temp_file6619795613033941645
PobierzNo i elegancko, są różne fetysze. Powiem tylko, że wszyscy odpowiedzialni za fabułę i chamski virtue signaling w tej grze zostali w------i z roboty, a studio zarżnięte, więc chyba nie podobało się tak bardzo jak mówisz ( ͡°
- Postać stworzona specjalnie pod walenie elaboratów o niebinarności.
- Self-inserty poglądów radykalnie lewicowego szczenarzyszcza
Tzn. Inaczej. Każdy prawo ma do swojej opini. Ale jeśli ktoś ma tak c-----y gust i mu się podobają takie gry to nie powinien być recenzentem. Recenzent powinien mieć duże doświadczenie, wiedzę, znajomość rynku i jakiś tam gust. A jeśli miałby którykolwiek z nich to nie dałby takim grom dobrych ocen.
Oceny na steamie to nie jest żadna miara. Przez to, że to jest tak/nie to naprawdę średnie gry