Wpis z mikrobloga

xD
Chłop się spłakał bo mu wymieniłem błędy w budowie tego szrota zwanego "komputerem gejmingowym" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodał na czarno a potem odpisał, żebym nie zdążył mu cokolwiek powiedzieć xD

Najlepsze, że już raz wrzucał tego posta, usuwał dziesiątki komentarzy a potem usunął post.
Dziś dodał go ponownie xD (σ ͜ʖσ)

No i post usunął ponownie ( ͡ ͜ʖ ͡)

MePix - xD 
Chłop się spłakał bo mu wymieniłem błędy w budowie tego szrota zwanego "k...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-21 050800

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Ryba_z_Woka: I to nie pierwszy raz, pamiętam jak ktoś już wrzucał taki sam wpis jak mój, gdzie mu odpisał coś i chłop usunął wpis i zdjęcie komputera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@Stan_Przedzawalowy: Bo to amatorka totalna.
Ale żeby nie być tym "złym"
Znajomy składał komputer z "discordem" przez, który rozmawialiśmy, złożył go poprawnie a kable ogarnął.

Więc tutaj jest lenistwo i to totalne, tylko czekać aż któryś z kabli zostanie wessany w łopatki wentylatorów i połamie wszystko wewnątrz siejąc spustoszenie, jak walnie jeszcze jeden z wyżej położonych to te 3 na dole będą w częściach bo na nie spadnie wszystko.
A nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Stan_Przedzawalowy: Teraz zauważyłem, że wentylatory na chłodzeniu też źle założył xD
Na tyle wentyl wyciąga powietrze, a chłodzenie wali powietrzem w naszą stronę zamiast wentylatora na tyle xD

Przecież tam musi być takie zawirowanie powietrza, że jest piekarnik wewnątrz
  • Odpowiedz
  • 9
@Stan_Przedzawalowy: Przecież on to wrzuca drugi raz, już wcześniej mu ludzie mówili że zepsuł i ma to naprawić i jak ma naprawić.
To woli usunąć wpis a za tydzień wrzucić ponownie nic nie zmieniając
  • Odpowiedz
  • 55
@MePix wygląda c-----o ale znowu nie przesadzajmy że mu wentylatory kable wciągną i rozwalą cały komputer XD to nie odrzutowiec

kilka rzeczy do poprawy jak wentylatory i cable management ale to tylko komputer, jak mu działa i jest zadowolony to ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 2
@Caso: poczytaj moje wpisy czasem
Pracowałem na serwisie PC i swoje widziałem

Przecięte kable bo latały po łopatkach, wciągnięte kable i połamane wentylatory bo łopatki z 1000RPM w obudowie robią sajgon czy spalone komputery bo kable się przecinały i stykały o różne elementy powodując zwarcia
  • Odpowiedz
@MePix: Ale tragedia, nie dość, że cable management nie istnieje, i grozi uszkodzeniem sprzętu, to jeszcze wygląda to jak g---o xD Buda biała, a wszystkie komponenety czarne. Obudowa typu akwarium, ale komponenty bez żadnych ledów, tylko wentylatory mają i jeszcze ten krzywy pasek ledowy, brzydactwo straszne xD

Tacy ludzie kurła najgorsi są, nie mają o czymś pojęcia, a jak się im to wytknie to ból d--y i brną w zaparte
  • Odpowiedz
Więc tutaj jest lenistwo i to totalne, tylko czekać aż któryś z kabli zostanie wessany w łopatki wentylatorów i połamie wszystko wewnątrz siejąc spustoszenie, jak walnie jeszcze jeden z wyżej położonych to te 3 na dole będą w częściach bo na nie spadnie wszystko.

A nie daj bóg niech odbije się to z impetem w kartę graficzną i połamie łopatki tam

Ale "OP" nie przegadasz i usuwa wpisy i dodaje na czarną. ¯\(ツ)/¯

Nie wspominając
  • Odpowiedz
@MePix: Abstrahując od "jakości" wykonania, nigdy nie rozumiałem robienia takich choinek i eksponowania ich na biurku obok monitora. Nie dość że zajmuje cenne miejsce, to jeszcze n--------a światłem po oczach.
  • Odpowiedz