Aktywne Wpisy

HoroLive +30
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

MrBudget +293
#nieruchomosci Znowu deweloperuchy przepychają termin "gniazdownicy" w zeszłym roku nie pykło ale tylko dopłaty na horyzoncie to wypełźli spod kamienia, hrr tfu

źródło: image
Pobierz
#bekazlewactwa
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Kredyt na 30 lat o wartości 500k to w tym momencie do spłaty będzie jakieś 1.300k
Jeśli ktoś lubi mieszkać te 20-30km od dużego miasta, ma auto to jest to całkiem spoko opcja.
@Pharos: I co kutwa jeszcze, chcesz wszystko stawiać od nowa? 200k to maks co z tego będzie, a można jeszcze zejść robiąc coś samemu. Bo przecież nikt nie bierze takie domku mając dwie lewe ręce i wiedząc, że potrzebuje trochę pracy, prawda?
@GladysDelKarmen: tak, bo w mniejszych miastach nie ma szkół, przedszkoli czy żłobków xD
@sroka22: Faktycznie dziecko biegające po polach, lasach i łąkach z kolegami cierpi niesamowite katusze, bo nie może nawdychać się spalin i pobiegać po polbruku wokoło bloku xD
@rolnik_wykopowy: Akurat w mieście, przynajmniej gdzie nie ma starych kamienic z niewymienionymi piecami, jest czystsze powietrze niż na wsi gdzie w co 3 domu palą śmieciami. Czasem przejeżdżam przez takie wioski to musze wciskać w samochodzie obieg wewnętrzny bo aż dusi dym.