Aktywne Wpisy

masternodeBTC +578
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami

SilesianPill +69
Dolny Śląsk na południe i na zachód od Wrocławia jest jeszcze większą umieralnią niż myślałem.
#nieruchomosci #demografia #ekonomia #polska #wroclaw #ciekawostki #pracbaza
#nieruchomosci #demografia #ekonomia #polska #wroclaw #ciekawostki #pracbaza

źródło: temp_file7555826350793472565
Pobierz
#pcmasterrace
źródło: 390a66cf-94eb-45a8-ab70-31fc97716d9d
Pobierzźródło: IMG_5536
Pobierzmam tylko świecącą klawiaturę ale zawsze jeden kolor i nie więcej!
Ja też se peceta poskładałem ostatnio ale obstawiam, że mam pewnie ułamek wydajności Twojego xD
Komentarz usunięty przez autora
Ale na twoim miejscu wyciągnąłbym go spod biurka, bo ciepłe powietrze obija się o blat a potem jego część ląduje we frontowych wentylatorach, przez co zaciąga się ciepłym powietrzem.
Daj go albo na biurko albo wyciągnij spod biurka i daj obok, poprawi to trochę temperatury
Asseto corsa i Dirt2 póki co.
Myślę nad VR ale do tego jakiś RTX 40 by się przydał.