Aktywne Wpisy

I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +98
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
Ma ktoś pomysł jak można dostać się na teren zakładów farmaceutycznych Teva w Krakowie... świcie mi tam straszna dziura w kwadratach... Poza jednostką NIL nawet do poszczególnych jednostek idzie się legalnie dostać w trakcie dni otwartych.. a tu... grrr...
źródło: Screenshot_1
Pobierz@RafB: górny kwadracik od Farmaceutów, dolny od tej przecznicy od Mogilskiej (schodzisz do koryta Prądnika, przechodzisz przez dziury w płocie, o ile nie załatali w ciągu ostatnich dwóch lat, i brniesz przez chaszcze).
Do takich "niezdobywalnych" miejsc warto podjechać i zrobić rozpoznanie na miejscu, często się okazuje, że nie jest tak strasznie, jak wygląda na mapce/zdjęciach satelitarnych ;)
źródło: teva
Pobierzźródło: image
Pobierz@RafB: o, wielkie dzięki za sugestię, przymierzam się od jakiegoś czasu, bo mi blokuje rozrost übersquadratinha. Na kombinat na wschodzie raczej nie wejdę, a od zachodu dobiłem do Pasternika właśnie, gdzie częściowo mam zaliczone, ale wahałem się kombinować na bardziej otwartym terenie, zwłaszcza po informacjach z końca zeszłego roku, że wojsko zaczęło sobie bardziej przypominać o tym poligonie (m.in. chcieli wyrzucić cywili ze strzelnicy,
źródło: temp_file2356370062573024045
PobierzTen krajobraz księżycowy to północny kwadracik na terenie Tevy? Ja go zdobywałem tak jak @ytong, tam był parking i normalnie dało się wjechać...
A co do Pasternika to tam jest prywatna firma ochroniarska która teoretycznie pilnuje... ale tak pilnuje że pełno się tam ludzi i tak kręci z pobliskiego osiedla. Najlepiej tak jak ja przyjść tam tuż po
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@RafB: a ja polecam po zmroku ;) i bez latarki, żeby się nie rzucać w oczy w razie czego, choć oprócz bażanta nie natknąłem się na nikogo. Wczoraj ogarnięte, też jeden został, ale akurat najmniej problematyczny w okolicy ;)
Dzięki za zmobilizowanie, mając tego strupa z głowy, da się wykręcić całkiem solidne übersquadratinho...
źródło: pstrnk
Pobierz