Aktywne Wpisy

Jade +105
Szukam dzialki budowlanej. Na grupie facebookowej dot. działek zadałem pytanie o takie dzialki, Pani odpisała i dała linka do ogłoszenia pośrednika. Umówiłem się na oglądanie i pani pośrednik nie pamiętała wymiarów dzialki, granice miały być oznaczone przez geodetę - nie potrafiła znaleźć palików. Najlepsze jednak przed nami. W miejscowym planie zagospodarowania czesc dzialki jest przeznaczona na drogę dojazdową, więc pytam co z tą drogą, pani pośrednik coś mówi że w sumie nie
kpv15 +1
#samochody #handlarze #prawo #krakow #prawnik #autohandel Hej mieli. Mam problem. Zakupiłem samochód od gościa prywatnego, który okazał się wyjątkowo perfidnym handlarzem. Samochód okazał się mieć kolizję miesiąc wcześniej (mam dowody), z silnika po nocy się lejei i co najgorsze względem ogłoszenia nie zgadza się rodzaj silnika. Tak popełniłem kilka błędów ale pośpiech bo auto za 2 wypłaty i gość zbajerował
@WiecznySingielprzed30: bo specjalnie nie precyzują ze nie lubią przemocowców wobec nich samych, a nie wobec innych. to ze większość bab jest naiwna i myśli ze akurat taki psychol dla niej będzie dobry to już inna sprawa.
@myemye94: to zbytne spłycanie tematu. a co do tego ze u facetów też to występuje, to jednak skala tych zjawisk nie ma żadnego porównania.
źródło: so-the-woman-herself-decides-to-speak-on-this-v0-odpjz8bhfbie1
PobierzTo nie jest spłycanie tematu, ale podanie jednego z powodów. Poza fixer syndrome można podać inne przykłady, np. mechanizmy ewolucyjne (siła, dominacja), romantyzowanie "złych chłopców" przez media, chęć wyróżnienia się i bycia wyjątkową, niechęć do prawdziwych relacji (wzdychanie do typa, który jest w więzieniu, to namiastka relacji przecież). A niektóre kobiety po prostu same mają problemy psychiczne albo
Natura
@myemye94: kobiety są konsumentami scen "harder, daddy" ale w