Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +82
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +370

źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz
#ksiegowosc
#firma
#urzadskarbowy
#podatki
Zobacz więcej: https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-dokumentowanie-zakupu-towarow-uzywanych-od-osob-prywatnych
Dzięki za odpowiedzi. Czyli podsumowując - jest się wtedy w dupie, bo żaden prywatny sprzedawca z olxa nie ma obowiązku spisywać ze mną takiej umowy i podejrzewam, że większość jak usłyszy, że chcę by coś podpisywał, powie bym s--------ł i będzie wolał coś sprzedać komuś, kto takiej umowy nie oczekuje.
Zadzwonił bym do KAS i zapytał się czy list przewozowy + zapis rozmowy z komunikatora + potwierdzenie przelewu mogą być jako zawarcie umowy na odległość pomiędzy Twoją firmą a klientem. Kupujesz towar uszkodzony z np.: 10 zł, nie możesz odliczyć od niego VAT itp. bo korzystając z procedury VAT-marża odprowadzasz podatek tylko od różnicy pomiędzy zakupem a