Aktywne Wpisy

Tyrande +135
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +164
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@MilionoweMultikonto: jak nie masz wiedzy ze źródła, to jest loteria. USA ma dominującą pozycję na rynku nie bez powodu, jak pocisną agresywnie, to jeszcze się może okazać, że cały budżet poszedł za ocean, a germańskie spółki będą się ratować przed bankructwem.
źródło: comment_PYM70ClbsUMgMDa5cRiztcwBkvwMfHAR
Pobierz@kamil-wasniewski: nie, ja tego nie sugeruję, tylko Bundeswehra ( ͡° ͜ʖ ͡°) a to dla mnie znak że niemcy chcą się zbroić, więc się zastanawiam, skąd będą brać stal, amunicję, technologię, bo wszystkiego chyba sami nie wyprodukują
Swoją drogą ruskim zawsze Chiny mogą pomóc, zwłaszcza jeżeli Trump będzie się
@wykopyrek: jest, a że na wojnie o wschodnią Ukrainę udalo mi się w tej loterii trochę wygrać, to muszę coś teraz zrobić z zyskami, więc czemu nie zagrać jeszcze raz
źródło: 1000031933
PobierzOni żyją z sprzedaży ich nadwyżek produkcyjnych między innymi do Europy.
Nie mają w tym żadnego zysku, aby angażować się w konflikt na drugim końcu świata.
Niemcy się chcą zbroić, bo lata gdy ich obronność stanowił amerykański kontyngent odchodzą
@Pan_od_Internetu: wydaje mi się że daje zarobić skoro mnie stać na przeżycie
Co prawda odkąd rzuciłem etat, nie latam na wakacje poza Europę, to jednak wolę swobodę jaką daje inwestowanie
źródło: 1000031934
PobierzNie wiem, osobiście lubię dzielić się wiedzą, a kooperacja pozwala pomnażać zyski
@Pan_od_Internetu: a gdzie miałby siedzieć?
Tak sobie myślę, że będąc ruskim oligarchą, który mentalnie nie jest w stanie efektywnie zagospodarować zasobów Rosji, mógłbym woleć Bałkany od chociażby
ale zawsze możesz kupić orlen :) on rośnie i 80 zł raczej zobaczymy i to dobry kierunek na dywidendę
nie jest to porada finansowa
@makler___gieldowy: no niestety pozew już poszedł w drugim akapicie jak mnie namawiałeś do Orlenu ¯\(ツ)/¯
Dla mnie Orlen już za drogi, sprzedam to co mam przy 80 i zostawię sobie tylko tyle żeby tankować taniej o 1 grosz xD
@MilionoweMultikonto: Ty nie chcesz inwestować tylko spekulować, chcesz wchodzić w obecny trend, a sukces zależy tylko od utrzymania tendencji wzrostu, a nie wyników i kondycji finansowej spółki