Aktywne Wpisy

wjkp +1089
Wrzucam późno #przecieki żeby nie było tak jak rok temu xd
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025
tylko nie plusujcie bo znów będzie afeta jak za dużo ludzi dostanie
#matura #matura2025

źródło: MPOP-P1-100-A-2505-arkusz-1
Pobierz
Karashiv +30
Ja wiem, że śmieszkujemy na tagu z cenami nieruchów. Ale ostatnio na sobie poczułem jaki to jest dramat. Mieszkanie żeby były warunki na wychowanie chociaż 1 dziecka w moim mieście (wojewódzkie ale daleko od top 5) to jakieś 700k(za 60 pare m2). Doradca kredytowy wysłał mi symulacje kredytu sama rata to jest 4700zł na 30 lat. I najlepsze jest to, że jak na samo mieszkanie to jest bardzo tanio patrząc na moje
Szanowne i Szanowni,
Nie mam tu konta od dłuższego czasu, stąd konieczność publikacji posta w ten sposób.
W skrócie - szukam dobrej terapii dla par na terenie Śląska.
Moja matka (52 lata) chce zostawić tatę (55 lat). Oboje nie byli doskonali, jednak przez ostatnie 10 lat tata zmienił się mega na plus. Zrozumiał swoje wady i postępuje w końcu tak, jak trzeba, Matka niestety zawsze "ma rację, nigdy nie popełnia błędów", nie jest otwarta w sumie na nic. Mój biedny tata dalej ją niestety kocha. Razem z bratem wymyśliłem, że dobrą opcją będzie przynajmniej namówienie ich na wspólną wizytę u takiego terapeuty. Może matka w końca przed kimkolwiek się otworzy, może takie doświadczenie pomoże tacie zostawić ją emocjonalnie.
Jeśli ktoś korzystał z czegoś takiego, bądź ma znajomych/rodzinę, która korzystała, będę wdzięczny za polecenie.
#katowice #slask #kiciochpyta #terapia #zwiazki #relacje #malzenstwo #rozwod
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Ta https://www.znanylekarz.pl/barbara-rojek-2/psycholog/katowice#address-id=1105517&is-online-only=false&filters%5Bservices%5D%5B%5D=3416
Dobry zespół jest też tu
https://www.poradniarodzinna.com.pl/pl/formy-pomocy/10/
Terapia par to z reguły ostatni etap który pomaga uświadomić uczestnikom związku jak bardzo dysfunkcyjne jest to co stworzyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)