Wpis z mikrobloga

• 1
ostatniego odcinka nie będę komentował bo Robercik nieźle odjechał xD
Wytłumaczcie jak można prowadzić po kilkanaście lat badań "naukowych" i opowiadać w kółko 4historie na krzyż?
Biblia powstała na przestrzeni ponad tysiąca lat mamy w ch&j manuskryptów, archeologia nam potwierdza historie Biblijne, a tu ch*j jedna książka! jeden autor Micheala Desmarquet i lecimy!
Maryja miała wstrzyknięty embrion i tak narodził się Jezus który po zmartwychwstaniu został zabrany statkiem kosmicznym!
Temat Reinkarnacji! Jesteśmy tu po
  • Odpowiedz
@Adom007: To i tak jest nic. Przecież u Winiego Bernii powiedział do Lamży, że musi opowiadać takie historie jak te ze znakami, gdyż ludzie nie przeczytają na przykład Mahabharaty. Tiaa. Sam czytałem i miałem lekki zong - są wyjątki od reguły. Ciekawe, czy sam czytał. A Wedy to grubszy temat niż Biblia, a Bernii jak zawsze opiera się na paru hasełkach na ich temat.
  • Odpowiedz
@Adom007: Pamiętam jak Robercik wyjaśnił kiedyś widza na livie który nie wierzy w reinkarnacje mówi do niego: "niech Pan odwiedzi hospicjum i niech Pan zobaczy te biedne dzieci które są śmiertelnie chore!" Berniii nadal to powtarza co jakiś czas. Jak dla mnie trochę niepotrzebnie, bo to już się przejada.
  • Odpowiedz