Aktywne Wpisy

MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +502
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi być all inkuziw auto też za 80 koła żeby somsiad widział. A co zastaw się a postaw się
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
7/10
źródło: Najnizsza-krajowa-w-2024-1024x576
Pobierz@blackghost: Człowieku. Zarabiałem 6k na łapę zaraz po studiach w IT i miałem jak pączek w maśle, w zasadzie
@blackghost: czyli połowę odkładasz i przez 10 lat mieszkasz w wynajmowanym lokum (najczęściej jakaś klita, bo nawet w Warszawie za tyle ciężko jest coś znaleźć większego, niż 20 metrów...) za ~2000zł. Zostaje tysiak na życie. No, logiczne, że się da :D Uwzględniając wzrost wynagrodzenia, niech będzie
@blackghost: jak zarabiasz od 2012 6k (od pierwszego miesiąca pierwszej pracy oczywiście), to po roku masz 72k, a po 5 latach 360k, coś źle liczę?
źródło: temp_file8034284066079902265
PobierzJa już powoli jestem w drugiej połowie dwudziestki i prawie dozbierałem na swój wkład własny zgodnie z twoją "prostą matematyką", ale zauważ, że nie wszyscy w Polsce robią w IT, żeby sobie od razu luzem odkładać sensowne siano co miesiąc i mają o wiele trudniej, a koszty życia są już