Aktywne Wpisy

Uuroboros +428
cotozazycie +2
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
Na cyklu testo od +\- roku.
Czekam jeszcze na wyniki DHT, ALT, AST I prolaktyny.
Estradiol do zbicia na pewno…
Jedyne minusy jakie odczuwam, to wieczna wysypka na plecach i barkach w postaci czarnych kropek i dużych, bolących krost a’la ropnych.
Dermatolog w styczniu dała mi sterydy do łykania i maść do smarowania - przeszło, ale miesiąc od zaprzestania, wysypka znowu się pojawia.
Jaki badania poza powyższymi jeszcze zrobić?
Co poniedziałek i piątek:
250ui hcg
1/4 tabsy aromasinu PANAX (teraz przejdę na 1/2 przez wysoki estradiol
0,5ml trt enantat 250
Człowiek, który mnie prowadził na problemy zdrowotne, a ja nie znam się na tym za bardzo.
#mikrokoksy #trt #testosteron #silownia #sterydy
źródło: IMG_1796
Pobierzźródło: OFERTA WSPOLPRAC
PobierzEstadiol nie musi być do zbicia, kwestia jak się z nim czujesz. Wynik to wynik, a samopoczucie co innego. Ja bym wolał i tak ewentualnie obniżyć testa aby nie brać AI. Dodatkowo nie wiem jak długo na tym jesteś ale z czasem organizm zazwyczaj szybciej metabolizuje estadiol.
Szukam raczej pomysłu jak pozbyć sie tej wysypki.
Co do długości: 01.2024 pierwszy strzał. Dawka niezmienna
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Dermatolog nazwała to „typowym trądzikiem sterydowym”
Pytam serio :D
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz