Aktywne Wpisy

nietopies +13
I teraz widzicie, że gej nie ma sobą nic do zaoferowania XD Totalny stypiarz, który miałby może 20 widzów jakby miał inny content XD Niech on lepiej zrezygnuje póki jeszcze może bo sobie krzywdę zrobi
#ajemge1
#ajemge1
Minimalna w Polsce obecnie to 3510zł netto.
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 040433
Pobierz
źródło: GY259vT
Pobierzźródło: 6d266e56aad139902c99f28e8b9f94b31ff4f1f1fd83d1681feb41c2eed98bc5
Pobierzźródło: laugh-lol
Pobierz@filippo-maldini: jak nie dostał od niej żadnej nagiej fotki to nie ma zbytnio czego się obawiać. Poważni sponsorzy już nawet na niego nie spojrzą więc pozostaje mu tylko śmieszkować i to ew. monetyzować.
to że towar wleci co jakiś czas i zrobi shadow boxing to tylko jeszcze większa kompromitacja spela i cringe
no ale widać że 1 miesięcznym kontom na tagu imponuje, co za legenda
zakolak sie obsra bo takie wysrywy to tylko z kartki umie czytać, także zwyrol by go spokojnie złomował