Wpis z mikrobloga

• 107
@saakaszi: oni wiedzą co robią, na swoich nośnikach propagandy będą rozpowszechniać tylko swoją odpowiedź z odpowiednim komentarzem !BUM! Tefałen zaorany!!!
  • Odpowiedz
podeślecie linki do bonżura i rudego w kanale zero? Zakolak ich zapraszał a nie mogę znaleźć odcinków

@Ravau23 a zakolak to prowadzi jakąś ogólnopolską telewizję, żeby kandydat w swoim napiętym kampanijnym grafiku mógł zrobić wyjątek? Czy może to zwykły youtuber ze sporymi zasięgami?

Może ty ich od razu zaproś?
  • Odpowiedz
towarzysz Kraśko zaprasza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Xinnoth: zandberg na przykład nie miał problemu przyjść do tv republika ostatnio ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale jak się jest memcenem to się trzęsie portkami wszędzie przed każdą telewizją
  • Odpowiedz
@Ravau23: Któryś z nich kłamał, że nie są zapraszani?

Swoją drogą płacą ci za udawanie upośledzonego konfiarza? Pojawiasz się w każdym możliwym wpisie politycznym i w każdym robisz z siebie debila. Ciężko mi uwierzyć, że nie robisz tego specjalnie.
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: i za to Zandberga szanuje, Konfederazem zawsze i wszędzie.

Patrząc po tych wywiadach, to w Republice poziom dziennikarstwa jest wielokrotnie wyższy niż w propagandowych wywiadach w TVN patrząc na przykład wywiadu Mentzena z Kraśko
  • Odpowiedz
@shinoda1990: lubię szydzić z wyznawców rudego. Podsort ludzi kupiony tekstem że na ko głosuje inteligencja. W rzeczywistości tępsi od moherowych pisiorow ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Pavulon12345: ja się nikomu nie żale ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapewne prowadzący Twittera konfederacji nie wiedział i uprzejmie się zapytał kiedy go zaprosili, a ci mu uprzejmie udzielili informacji ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz