Aktywne Wpisy

DartNorbe +100
Jest w tym pewnego rodzaju tragedia: zapłakani rodzice mówią, że syn był dziwny, odmawiał pomocy psychiatry i wizyt u psychologa/terapeuty. Po interwencji lekarza (ponoć) wdało się jakieś zakażenie, które później utożsamiał jako celowe i wrogie (urojenia prześladowcze) działanie więc działał odwetowo (brak regulacji emocji). A w mediach rozprawa jak uniknąć takich sytuacji w przyszłości i mało się mówi o tym, że to przede wszystkim człowiek chory psychicznie. Środkiem do uniknięcia ataków na

marcelus +145
Stanowski dał szansę Maciakowi, chciał z nim porozmawiać. To Maciak podjął decyzję o tym, że powie że Putin to ofiara hejtu, którą należy podziwiać i szanować. Stanowski miał prawo zakończyć wywiad w tym momencie i to zrobił. I zrobił dobrze.
#kanalzero
#kanalzero
Co za błąd percepcyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pieniądz i biznes lubi ciszę i spokój
No i
@wieszakhybrydowy: Przecież nie pytam kogoś o to z d--y, tylko chwaliła się że jest zajebiście to chciałem się dowiedzieć konkretów. Biznes lubi cisze,
@nvrmnd Japonia zawsze mi się wydawała spoko miejscem do zwiedzania, ale nie do życia :d
@szajbat międzynarodowa firma logistyczna :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja też przeszedłem wszystkie etapy emigranta: od mieszkania po 9 w pokoju w 2007 roku, przez prace polowe, po naukę języka i wyspecjalizowanie się w produkcji żywności. Jakis czas temu poszedłem w technikę, skończyłem MBO4 i oferty sypią się lawinowo szczególnie u nas w regionie jest spory niedobór wykwalifikowanych technicznych. Pozdrawiam i życzę kolejnych kroków w karierze! ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file6107948748864547069
PobierzA że człowiek mlody i nie zepsuty to normalnie mówił, dopiero z czasem człowiek ogarnął, że nie ma najmniejszego sensu dzielić się takimi informacjami, a szczególnie w takim kraju jak Polska.
Wypytywanie o zarobki w holandii to faux pas, więc w
@szikagobyk fakt na zzp, ale takie 2 z hakiem robię tygodniowo, jestem tu już naście lat, dużo pracy nad sobą ale warto. 3k netto na kontrakcie (na holenderskich) warunkach to żaden wyczyn uważam.