Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

WielkiNos +354
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz

Nie dlatego, że mogę zarobić. Ale dlatego, że zawsze mam 100% pewności kontaktu ze scamerami, którzy wysyłają mi linki / maile z różnych domen "do opłacania zamówień". Ja o czywiście udaję głupiego, wyciągam ile tylko się da ich domen / maili, zgłaszam gdzie tylko się da i w końcu, po kilkudziesięciu minutach i zbanowaniu domen, dochodzi do finalnej konfrontacji z w---w%#@ scammerem.
Zachęcam wszystkich do tej interaktywnej zabawy. Wystarczy wystawić cokolwiek na Facebook Marketplace, scammer pojawi się w przeciągu 5 minut.
Nie bądź obojętny, goń scammera!
#facebook #scam #oszukujo #oszustwo #olx #internet #heheszki
źródło: scammers
Pobierzźródło: image
PobierzPS w sumie to przydałoby się zbanować ten spam z biedronki który wysyłają. Jedyna normalna opcja to usunięcie konta a bez tego samej nazwy nie da się zablokować, chyba że znasz jakiś sposób ale googlowalem i przynajmniej na iOS się nie da
@PanSalut: CERT tak szybko działa?
źródło: 6335c513512483bd2d4baee377cb6d4e935faebd7a1bdef8404d45d570981879
Pobierz1. W CERT: https://incydent.cert.pl/
2. W Google: https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_phish/
Minęło dokładnie 9 minut od zgłoszenia i na stronce scamerów wyświetla się taki
źródło: e65b8a85344b083890ba841991fbae712ce38e150e4ab9de76c77bb8457075de
Pobierz