Aktywne Wpisy

cześć wykopowicze! 🌟 właśnie przeczytałem świetny artykuł na rocketjobs.pl o klauzuli RODO w CV na 2025 rok, i chciałem się tym podzielić, bo temat, jak się okazuje, jest ważniejszy, niż niektórzy z nas myślą. 🧐
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co

wjtk123 +33

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mnie Adam dzisiaj szczerze rozbawił. Namieszał niczym w Kociołku Panoramixa.
Powiedział prawdę. W niczym nie skłamał i do wszystkiego się głośno przyznał. To te chodzące ameby łykają wszystko jak młode pelikany. Dwa jego zdania wystarczyły, by hotelowe układy zaczęły się sypać, a on sam, być może zadbał o swoje bezpieczeństwo w parze.
Jak dla mnie: "OBY TAK DALEJ"
Ja jestem ukontentowana, że jego zachowanie przyniosło takie, a nie inne reakcje pozostałych uczestników i liczę na więcej
on dziś tylko przekazał informacje, nikt nie prosił go przecież, by zachował to w tajemnicy¯\(ツ)/¯
Nie mnie oceniać, czy to było celowe zagranie. Liczy się efekt końcowy.
I szczerze lata mi to, kto jutro wyleci.
źródło: 38142C9A-E7AF-4270-AC9D-FE8744E2A1F4
PobierzMało tego, mówił prawdę ¯\(ツ)/¯