Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Nie poznaje dzisiaj Wykopu.

Mnie Adam dzisiaj szczerze rozbawił. Namieszał niczym w Kociołku Panoramixa.

Powiedział prawdę. W niczym nie skłamał i do wszystkiego się głośno przyznał. To te chodzące ameby łykają wszystko jak młode pelikany. Dwa jego zdania wystarczyły, by hotelowe układy zaczęły się sypać, a on sam, być może zadbał o swoje bezpieczeństwo w parze.

Jak dla mnie: "OBY TAK DALEJ"
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rosalinea przecież on tylko pokazał jakim jest kretynem. Może nie było jego celem namieszać, czy zrobić komuś pod górkę, ale tym bardziej jeszcze pokazał jakim jest mało bystrym idiotą xd
  • Odpowiedz
@Rosalinea ja też bo lubię takie zamieszania, ale przecież długofalowo Adam tylko straci wizerunkowo na tym gadając tak o ludziach na ich oczach xd Chciał być "w porządku", a wyszedł na krętacza przez swoją głupotę. Już lepiej jakby próbował tak zamieszać bez żadnych świadków gadając na osobności.
  • Odpowiedz
  • 7
@mtnhardcore2: gdyby zrobił to na osobności /za plecami/ wszyscy gadaliby, że spiskuje i plotkuje. Tak źle i tak niedobrze. W takiej sytuacji jak się nie obrócisz to d--a i tak z tyłu.

on dziś tylko przekazał informacje, nikt nie prosił go przecież, by zachował to w tajemnicy¯\(ツ)/¯

Nie mnie oceniać, czy to było celowe zagranie. Liczy się efekt końcowy.
  • Odpowiedz
@Rosalinea prywtana rozmowa o swojej sytuacji albo powtórzenie coś co się słyszało to nie od razu spiski. Zobacz, że teraz połowa ludzi od tego buraka tymka jest nastawiona przeciwko Adamowi. No zagranie szachmistrza xd chętnie wrócę do tego posta jak go wywalą w ciągu następnych dwóch tygodni.
  • Odpowiedz
  • 7
@sernikwrajstopach: absolutnie nie wykluczam takiego scenariusza, ale jeżeli tak fajnie mu wychodzi mieszanie w kociołku ( nie ważne czy celowo, czy nie) to szkoda by mi było, gdyby już w kolejnym odcinku wyleciał. Mógłby wcześniej, zanim wyleci, skłócić jeszcze Wiktora z Natalią
  • Odpowiedz
  • 0
@agahej: no jak dla mnie nie, choć w infantylny sposób to zrobił, za efekt końcowy i tak u mnie ma wszystko wybaczone. Ale jak widać większość tutaj jest przeciwnego zdania.
  • Odpowiedz