@Neocaridina: no jade, ale dwójeczka jednak też miała swój klimacik. bym se polatał wróżkami
fajne jest to jak sie patrzy jak sie stwory przechodziły z zamku do zamku między częściami. tylko necro trzyma poziom. no i w sumie barbarian w dwójce gryfy były u warlocka z czarnymi smokami, centaurami z łukiem i gargulcami. a w trójce gryfy u ludzi, centaury w japonii (ramparcie) a gargulce w towerze z tytanami zamek
@WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: no ale kurna trójeczke complete (z shadow of death i armageddons blade) kupiłem na promce za 4 (słownie: CZTERY) ziko. także cebula troche sie we mnie gotuje :P
@Kryspin013: tera to grzeje w trójke :P no ale własnie nie wiem jaką GOG ma polityke tych promek. mówisz ze te 90% to rzadkość? no to chyba już jakos przeżyje :P
@Kryspin013: tera to grzeje w trójke :P no ale własnie nie wiem jaką GOG ma polityke tych promek. mówisz ze te 90% to rzadkość? no to chyba już jakos przeżyje :P
@murison: na heroesy 3 to rzadkość. W sensie heroesy 3 mają bardzo często promkę że są za dychę, a za 4 zł to mało kojarzę. I pewnie z heroesami 2 jest tak samo.
bo heroski 3 to kupiłem na -90% za całe 4 PLNy
#homm3 #homm2 #homm #gog #cebuladeals
źródło: image
Pobierzfajne jest to jak sie patrzy jak sie stwory przechodziły z zamku do zamku między częściami. tylko necro trzyma poziom. no i w sumie barbarian
w dwójce gryfy były u warlocka z czarnymi smokami, centaurami z łukiem i gargulcami. a w trójce gryfy u ludzi, centaury w japonii (ramparcie) a gargulce w towerze z tytanami
zamek
@murison: na heroesy 3 to rzadkość. W sensie heroesy 3 mają bardzo często promkę że są za dychę, a za 4 zł to mało kojarzę. I pewnie z heroesami 2 jest tak samo.
ps Co do h2
@murison: tygodnie rozrywki za cenę kebaba, a cebulisz, bo kiedyś dawno temu dało się przez tydzień kupić w cenie dwoch drożdżówek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie rigcz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@throwawayaccount1: NIE MA xD
@murison: Na flash sale, promocji ograniczonej czasowo do 24 czy 48h. Już flash sale chyba nie robią na gogu, wiec myślę że nie ma na co czekać.
no i kupił. ależ sie zapowiada cudowny weekend (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
będzie pjoter zbierał baty łod taty :P
Komentarz usunięty przez autora
@murison: Potwierdzam, zgubił się :D
przeciez pisze że kupiłem :P