Wpis z mikrobloga

@jfrost: xxxxxxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

niezły odlot deweloperuchów
  • Odpowiedz
@jfrost: uwielbiam mieć rację ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

https://wykop.pl/wpis/80636783/widzicie-mirasy-wystarczy-napisac-do-szanownego-pa#280653655
@testuser +51
@ggs-hg: i zaręczam Cię, że wśród tych 50 odpowiedzi na Twojego maila będą takie w stylu:

Dziękujemy za zainteresowanie, zapraszamy do budy (znaczy biura) sprzedaży, gdzie przedstawimy kompleksową ofertę, zaproponujemy korzystne finansowanie i omówimy opcje wykończenia pod klucz w jednym z trzech oferowanych standardów: gównianym, kartonowym
  • Odpowiedz
@jfrost: Napisz, że chciałbyś się umówić i zapytaj czy potem od razu możesz umówić wizytę koledze/żonie/teściowi, żebyście potem porównali otrzymane oferty. xD
  • Odpowiedz
@jfrost: Nie kupowałem nigdy mieszkania na rynku pierwotnym. To naprawdę tak teraz wygląda? Jakaś spie@#%$ spekuluje na cenie z metra, patrząc na sznurówki klienta, albo na ilość kart kredytowych w portfelu? Może jeszcze aukcje zaczną urządzać?
  • Odpowiedz
@jfrost: już widzę jak robią szopkę i liczą cosinusy na kolanie żeby usprawiedliwić ceny 18k z metra. Swoją drogą zajebisty pomysł na program zakup kontrolowany - tutaj przed państwem luksusowy apartament w Willa Cichy Las obok torów kolejowych obok toru gokartów, przestrzenne połączenia ubikacji z kuchnią w metrażu 25m² z jedyne milion złotych. I chłop z ukrytą kamerą nagrywa całą tą komedie
  • Odpowiedz
@jfrost to to osiedle sarni stok w bb, gdzie zaorali kawał fajnego lasku żeby postawić drogie bloki? A i jeszcze chyba tam ktoś z zielonych zdetonował butlę z gazem żeby to wysadzić wpizdu :D
  • Odpowiedz
@jfrost:
Będąc na studiach usłyszałem że w pewnym zakładzie fryzjerskim są zniżki dla studentów.
Wszedłem tam i zapytałem fryzjerki:
- Dzień dobry, czy są zniżki dla studentów?
- Nie wiem, niech pan poczeka, zapytam szefowej.
Po chwili wyszła starsza baba, spojrzała na mnie i powiedziała:
"Dla tego pana nie ma".
  • Odpowiedz
@IceBeast: szkoda, że twój sąsiad nie ma wody, prądu, gazu z tych samych sieci połowę tańszych od ciebie, bo wtedy szybko robiłbyś znalezisko na ten temat.

@w9rT_wv_bIAn37l, pamiętam jednego kolesia, który wyłudzał zapomogi w ten sposób, że do mopsu chodził w brudnych i podartych ubraniach, charakteryzacja mordy nie była potrzebna, bo ma wygląd menela. A w rzeczywistości razem z żoną zarabiali ponad 30k mieaięcznie. On robił na czarno,
  • Odpowiedz