Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Wiktor tak zajeżdza srochem, że aż nie mogę...łazi i ustawia sobie grę, jak chce, udajac, takiego dobrego "misia", co to walczy o pokój, dla wszystkich...(Albo prawie wszystkich...xd) Kuba od razu został poinformowany, że żadna laska nie jest nim zainteresowana i ma nie rozbijac, żadnej pary...a jak poszedł się pochwalić swoim osiągnięciem to już w ogóle....🤦 Nataszka, jego parka, jak zwykle trzyma poziom....razem z podnóżkiem. "Nowa jest ładna, ale najbrzydsza z nas tutaj"...🤦 One na prawdę chyba uważaj się drugie Angeliny....xD
Drama Alicja, Tymek, Kuba i Adam....
Wiedziałam, że ten Adam jakiś taki chichociemny...już sama nie wiem, czy on udaje i specjalnie robi takie akcje...d*pa mu się zapaliła, bo usłyszał, że nowemu Jadzka się podoba....Alicja widać, że się jara tym Kuba i gdyby nie była w programie od razu poszłaby z Kubą. Już dawno było widać, że Tymek jej się nie podoba fizycznie i to unikanie go, nie było tym, że ona nie chce przed kamerami...sama to powiedziała z resztą dzisiaj w końcu na glos...już na zajawce miała większą fizyczność z nowym/starym, niż z Tymkiem przez cały program...Sam Kuba...podoba mu się na pewno Jadzka bardzo, ale gdy usłyszał, że może mieć szansę u Alicji, też go coś tam wzięło...A Tymek...tam mocno musiał się opanowywać, i jeszcze te teksty, że w realu by mu wy**ł...
Dalej jednak najgorzej się ogląda Suczitę i Podnóżek....i Wiktora dzisiaj też nie mogłam zdzierżyć...🤮
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach