Wpis z mikrobloga

Czy ten ekspres bedzie spoko du uzytku domowego dla dwoch osob? Powiedzmy 3-5 kaw dziennie espresso/latte/cappuccino? Zawsze mielismy tylko do czarnej kawy a teraz padla decyzja aby kupic cos podstawowego z mlekiem.

https://mediamarkt.pl/pl/product/_ekspres-cisnieniowy-philips-ep334970-series-3300-15-bar-1500-w-1477081.html

Cos innego w budzecie +- 10% 2000 PLN sie znajdzie?

#kawa #ekspresdokawy #ekspres #pytanie #kiciochpyta #kawatime
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nfvr: mleka z tego systemu używam tylko w niedzielę, jak przyjadą goście, w tygodniu nie chce mi się tego myć, w lodówce nie lubię tego trzymać. Chętnie wymieniłbym ten ekspres na coś z ręcznym spienianiem. Poza tym służy mi od 2019 roku, raz był w naprawie, innych typowych dla tego modelu usterek nie spotkałem. Uszczelki na zaparzaczu wymieniam co trzy lata, palec zaparzacza co pięć lat, poza tym filtry i
  • Odpowiedz
@Nfvr kupiłem miesiąc temu. Kawa jest dobrą, czyszczenie mleka bajecznie proste. Faktycznie potrafi być głośny. Ma kilka opcji podstawowych personalizacji co czyni sprzęt użytecznym pod własne preferencje i kubki. O awaryjności ciężko mi się wypowiadać bo za krótko. Imo w tej klasie cenowej, bardzo dobry wybór
  • Odpowiedz