Aktywne Wpisy

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.

annlupin +57
coś ciekawego na nocnej dzisiaj
Jakiego operatora polecacie, żeby przenieść numer i możliwie najniższym kosztem najdłużej był aktywny, a w awaryjnych sytuacjach mieć w nim jakiś zapas internetu?
#operatorzykomorkowi #orange #tmobile #plus #play #internet #internetmobilny #pytanie #technologia
@archi3: Brzmi fajnie, tylko piszą:
Pierwszy miesiąc Bez limitu + 75 GB za 0 zł. Kolejne dwa miesiące za 25 zł, potem 45 zł. Dodatkowo otrzymasz 12 x 650 GB - pierwszy pakiet GB dostaniesz od razu. Kolejne co 30 dni po odnowieniu usługi Bez limitu.
O ile pamiętam można dostać 900GB i na to też jest kod ale nie pamiętam gdzie go znalazłem. W każdym razie to 200gb ale ważne rok