Wpis z mikrobloga

• 0
@Dropson71

@xmthris: te wasze legendarne fikołki xD

Dosłownie argument o cytowaniu Onetu byłby bez wahania akceptowany jakby stawał w obronie Tuska przy kolejnym artykule typu "Wisła zalana ściekami, a Tusk/czaskoski zajada się kawiorem", ale jak użyje się tego w przypadku konfederacji to już są "fikołki" xD
  • Odpowiedz
@xPekka akurat Mirko od dawna jest zalane trolami platformy.
Trudno tu znaleźć jakąkolwiek sensowną informację albo dyskusje, bo wszystko tu sprowadza się do dziesiątek odpowiedzi w danym wątku w stylu "bla bla bla, rozliczyć PIS, bla bla bla". A teraz jak mentzen zaczal zyskiwać w komentarzach to jest cała naprzód na j-----e memcena.

Jedynie tag #nieruchomosci potrafi wyjść z tej banki i jest na tyle silny, żeby przerwać te
  • Odpowiedz
@tubkas12 spoko, prezydent z aspergerem który ma reprezentować wizerunek kraju poza granicami xD Zerowe skille socjalne. To sie napewno uda. Ale sekciarze to sekciarze. Co zrobic. A ten asperger to z tego co wiem stwierdzony ale tylko przez Wiplera. Żadnych papierów na to nie ma
  • Odpowiedz
@Sen_Jak_Prawdziwy: akurat to że ktoś ma autyzm nie oznacza od razu że będzie źle reprezentował kraj, ba oni się dobrze czują w sformalizowanych sytuacjach gdzie są jasne reguły.

Ja mimo czasami naśmiewania się z autystów człowieczeństwa im nie odbieram. I wolę autystę niż pacynkę PiSu albo PO. Trzaskowski może autyzmu nie ma ale to chłop głupi jak but bez poglądów podobnie jak Nawrocki mogliby sobie piątkę przybić bo są do
  • Odpowiedz
no metzen jest aspie, nie ma co tego ukrywać ale i tak głosuje na niego.

@tubkas12: mam nadzieję, że tylko po to, by napompować komfie pozycję na scenie politycznej, a nie że marzysz, aby typ o zerowych skillach interpersonalnych reprezentował Polskę na arenie międzynarodowej?

Mocno tam coś w Konfie się odkleiło, że zamiast dać Bosaka na prezydenta, a Mentzena trzymać na ewentualnego premiera, wymyślono taki układ.
  • Odpowiedz
akurat to że ktoś ma autyzm nie oznacza od razu że będzie źle reprezentował kraj, ba oni się dobrze czują w sformalizowanych sytuacjach gdzie są jasne reguły.

@tubkas12: typie, jesteśmy w NATO, bo Wałęsa dobrze pił wódkę z Jelcynem. Oficjalne spotkania i wygaszania wyuczonych monologów są mniej istotne.
  • Odpowiedz