Aktywne Wpisy

gniazdownik1016 +69
Rzadowe Centrum Bezpieczenstwa stwierdziło, że świetnym pomysłem będzie puszczenie mi Child alertu o polnocy a pozniej o 3 w nocy na druga karte sim, o dziewczynce, ktora zaginela i byla ostatni raz widziana jakies 300km od mojego miejsca zamieszkania.
Czy w kazdej panstwowej jednostce pracuja debile?
Jak pozniej cos sie bedzie serio dzialo i zobacze nadawce "Alert Rcb" to stwierdze, ze znowu jakas gowno burza co pojdzie bokiem.
#alertrcb #
Czy w kazdej panstwowej jednostce pracuja debile?
Jak pozniej cos sie bedzie serio dzialo i zobacze nadawce "Alert Rcb" to stwierdze, ze znowu jakas gowno burza co pojdzie bokiem.
#alertrcb #

źródło: 1000043464
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:
źródło: temp_file4211336718701519554
Pobierz