Wpis z mikrobloga

Który kolor będzie łatwiejszy w utrzymaniu ładnego wyglądu?
NIE PYTAM KTÓRY KOLOR ŁADNIEJSZY
Przy okazji sonda i zachęcam do głosowania kobiety bo to właśnie #rozowypasek będzie nim jeździła.
Żeby nie irytowała sie, że ciągle brudne.

#motoryzacja #samochody #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta
widmo82 - Który kolor będzie łatwiejszy w utrzymaniu ładnego wyglądu? 
NIE PYTAM KTÓR...

źródło: kolorek

Pobierz

Który wybór lepszy?

• LEWY 23.7% (18)
  • PRAWY 76.3% (58)

Oddanych głosów: 76

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Żeby nie irytowała sie, że ciągle brudne.

@widmo82: Brud to jedno, ale brać ciemnego japońca to słaby pomysł. Te lakiery zwłaszcza w Toyotach to porażka, przejedziesz szmatką i już masz zmatowiałe od drobnych rysek.
  • Odpowiedz
@widmo82: jaki by to nie byl kolor, brud i tak widac jezeli sie tym samochodem jezdzi... Jak chcesz miec czyste auto, to musi stac pod pokrowcem w zamknietym garazu. Mialem czarne auto, mam teraz srebrny metalik - w skrocie, jeden ch** jezeli zwracasz uwage na czystosc samochodu.
  • Odpowiedz
@Masuj: Nie w Lexusie prosze Pana, za lakier tez sie placi tam w cenie auta. Mam już 6 Lexa, każdgo z nich polerowałem i lakier w porównaniu do Priusa czy Corolli to jak szkło.
  • Odpowiedz
  • 0
@widmo82 żeby utrzymać ładny wygląd to auto musi być ładne w tym problem że ani jedno ani drugie nie jest ładne przecież to dwie stodoły na kołach.
  • Odpowiedz
@widmo82: Tym bardziej dobrze wybrałem. Ty rozważałeś auto w kolorze, które grzecznie ci napiszę wygląda jak kolor taniej czekolady. Niegrzecznie nie będę pisał, bo domyślasz się w jakim pomieszczeniu w jakim urządzeniu taki kolor znajdziesz;)
  • Odpowiedz
@widmo82: Nie daj sobie wejść na głowę. Patrz na inne kwestie, takie jak stan auta, później cena, marka/model, aby był to chodliwy model w przyszłości auta, a nie na kolor. Przy nowym aucie to kolor ok, można wybrzydzać, ale przy używanym, kierować się kolorem może tylko kobieta, co musi mieć w szafie 8 takich samych sukienek, ale w różnych kolorach itd. Chyba, że to ona kupuję za swoją gotówkę to
  • Odpowiedz
  • 0
@Sylwiusz89: Mirku... wśród używek ostatecznie zostały wybrane te dwa. Głównie chodzi o TOP wersje z full ledami i wentylowaną skórą. Wtedy wpada ciekawa reszta. Oba rewelacyjnie utrzymane, znikomy przebieg, identyczne wyposażenie. Różowa nie wie, że szykuje jej podmiane auta. Czasem mówiła co jej sie podoba, ale w zależności od marki/modelu czasem ten kolor był spoko, czasem nie. Najbardziej podoba nam sie taki piaskowy/złoty. Jest również mega praktyczny, ale bardzo trudno
widmo82 - @Sylwiusz89: Mirku... wśród używek ostatecznie zostały wybrane te dwa. Głów...

źródło: 1920x1080

Pobierz
  • Odpowiedz
@widmo82: A nie będzie dla niej za duży? Chyba, że jeździła czymś o podobnych gabarytach i chwali sobie takie auta. Moja kuzynka co dalej z nią jestem w dobrej komitywie, bo mieszkaliśmy przez długie lata 100 metrów od siebie, jak zaczęła od Corsy B to doszła alfabetycznie do D i jak jej mąż rozważał dla niej Fiata 500L czy Opla Mokkę, nie chciała, bo za duże to auta dla niej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Sylwiusz89 kamery 360 pomogą.
Kooncowka serii nx300h 2.5l czyli 20/21
Wstępnie do 150k
W PL salonach p------e ceny a na dodatek nie znajdziesz takiej wersji co by miała full Ledy. Ciężko nawet o wentylowane fotele. Przeważnie tylko perforowana skóra. A jak już są te dodatki to wpada mega audio mark levinson.
  • Odpowiedz