Wpis z mikrobloga

Mirki czy używał ktoś z Was kiedyś materaca nawierzchniowego? Średnio raz na miesiąc przenocowuje znajomych z innego miasta ale kanapa w salonie po rozłożeniu jest tak beznadziejna że już chyba wygodniej by było spać na podłodze. Czy taki materac nawierzchniowy w kwocie do 200-300 zł cokolwiek pomoże czy nie ma to sensu za bardzo? Nie chce wydawać na to nie wiadomo jak dużo kasy bo potrzeba jest dość sporadyczna, no i też plus że taki materac można niby zwinąć i schować zaś gdzieś. O np. Takie coś

#kiciochpyta
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bardan ja kupiłem T40 z jyska w podobnym celu czyli dla gości. Efekt znaczna poprawa ale nadal średnio jak kanapa mocno nie wygodna. Sam top materac fajny, na codzień dałem sobie na własne łóżko i jest git.
  • Odpowiedz
  • 0
@sberatel: o takim rozwiązaniu też myślałem, ale myślałem czy by takiego toppera nie zostawić "na stałe" na tej kanapie i może nawet do jakiegoś siedzenia przed tv czy coś by poprawił nieco komfort. Wiadomo tutaj też nie oczekuję cudów, bardziej mi chodziło o to czy z 2/10 się zrobi 5/10 czy po prostu kasa wyrzucona w błoto.
  • Odpowiedz