Aktywne Wpisy

panthererose +103
Gdy miałam 14 lat pochowałam mojego tatę, zginął w wypadku, nie ze swojej winy. Wtedy ojciec mojej mamy, mój kochany dziadek bardzo zaangażował się w wychowywanie mnie. Bardzo chciał mi zastąpić ojca. Dzisiaj go pochowałam. Nie mogę uwierzyć, że już nigdy go nie zobaczę.

fann +73
#motoryzacja #finanse #pytanie
A w tym roku to kosmicznie podrożało. Na jedno auto kupiłem oc za 380zł w grudniu, a oc kończyło się w marcu.
Chłopie ja mam 30 letnie auto, pracowałam także w ubezpieczeniach i wiem co mówię, ale spoko rób se co chcesz wsadź se moją radę w dupę najlepiej
@PfefferWerfer: absolutnie z daleka od nich, bo po prostu mają drogo. z ich zniżkami wychodzi drożej niż bez zniżek u kogo innego.¯\(ツ)/¯ i to około 200zł. plus z reguły jest to firma krzak bez np BLS-a a to bardzo dobra sprawa, ja korzystałem i zadowolony jestem.
Kiedyś faktycznie było taniej, ale odkąd nabili sobie ludzi to
@r5678: no zgoda 10-15% to tak było do tej pory, ale kurde prawie 40% ?
chociaz dobra, wygląda że suma ubezpieczenia tez mocno wzrosła. bo było ~5M € (czyli ~21,4M PLN) a teraz jest 29M PLN także wzrosło o ~8M PLN czyli również ok 40%. ale wciąż ja jebix...
Nie jestem fanboyem, ale dopóki mają tanio to będę brał
@DieJoana: @murison ubezpieczam kilka samochodów miesięcznie i u mnie najtaniej wychodzi zaznaczając parkowanie na zamkniętym terenie ogrodzonym ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@DieJoana: Prowizje agentów są wliczone w cenę OC i nie mają wpływu an składkę, a Rankomat czy inne są takimi samymi agentami tylko z jeszcze większymi prowizjami wywalczonymi przez skalę (ilość klientów).