Aktywne Wpisy

oblivixnz +72
Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) moj znajomy odpisał mi na to takie cos. K---a mam dosyć tego ze tak trudno sie z kims zakolegowac #damskiprzegryw i tego ze na tych grupkach nikt nie jest chętny kazdy by w domu siedzial (chociaż możliwe ze chodzi o mnie) i trzeba miec specjalne aplikacje(!!!) do szukania znajomych jbc

źródło: Screenshot_2025-04-03-17-11-57-440_com.facebook.orca_1
Pobierz
Lawsuit +29
Nie moge z beki jak widze pokolenie z ponizej plus minus 23 roku zycia jak wyjde na ulice gdzies xD
Wszyscy wygladaja doslownie jak sub5, absolutnie aseksualni, cofniete szczeki, aparaty na zeby, okulary, wąskie czaszki, wzrost krasnali... i wszyscy w tych workach chodzą xD
#blackpill #looksmaxing #chad #zwiazki #s--s #p0lka
Wszyscy wygladaja doslownie jak sub5, absolutnie aseksualni, cofniete szczeki, aparaty na zeby, okulary, wąskie czaszki, wzrost krasnali... i wszyscy w tych workach chodzą xD
#blackpill #looksmaxing #chad #zwiazki #s--s #p0lka

źródło: temp_file2519244245233668383
Pobierz
Przecież to jest jakaś bujda na resorach, 2 takie bułki jem właśnie, ważą 190g i fitatu pokazuje: 600kcal 34g, 17g, 72g BTW. Przecież to jest pełnowartościowy posiłek za 3zł
#mikrokoksy #dieta #lidl
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-20 102854
PobierzNo i kiedy bym jej nie ważył to wychodzi bliżej 100g/95g niż 80 podanych oficjalnie
@Piks0n: co xD pełnowartosciowy posiłek to nie sa tylko makrosy
Uwierzyłbym gdyby te bułki miały z 70% tych makrosów, ale tyle co podają to kosmos dla mnie
Komentarz usunięty przez autora