Aktywne Wpisy

dan-ok +669
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #

źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
doghunt +83
W Polsce to #p0lka wykonuje pierwszy krok, nawet jeżeli robisz za minimalną w mcdonalds (o ile jesteś czarny)
NATURA
#p0lka #natura #blackpill #przypadkowymurzyn
NATURA
#p0lka #natura #blackpill #przypadkowymurzyn

Czuję wielki stres przed zmianą pracy z UOP na B2B
Mam teraz 12k brutto na czas nieokreślony do marca 2026 na pewno nie dostane podwyżki.
W nowym miejscu dostałem 120 na godzine + 10 dni wolnych. (do negocjacji)
1 Zawijać się po większy hajs?
2 Nie powiedziałem pracodawcy ciągle, martwi mnie opcja trafienia do czegoś dużo gorszego
3 Czy takie "anxiety" to typowa reakcja?
4 Na małym zusie to jest 17/19k do ręki...
5 Mam 3 lata expa jako Android / iOS dev
6 Rodzi się we mnie chęć ciągnięcia tego na dwa baty ale boje się ze nie wyrobie psychicznie.
#programowanie #it #warszawa #programista15k #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: kup polisę
@mirko_anonim:
źródło: image
PobierzBędziesz zadowolony, za 2 miesiące nie będziesz wiedział czego się bałeś.