Aktywne Wpisy

Lenalee +52
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
stam +134
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
#ukraina #europa #uniaeuropejska #ue #militaria #usa #trump
Ale i tak z dobry tydzień szedł przekaz że można wszystkie amerykańskie sprzęty wyłączyć guzikiem i ze USA nie wyślą części i rakiet. Szkoda została już wyrządzona. Wina Trumpa i Muska. Kolejne zwycięstwo europy i naszego przemysłu xd
Coraz częściej myślę ze Trumpa po prostu przerasta to wszystko.
@Aleale2: Nie jest, ale to bez znaczenia. Moja wypowiedź z innego wątku:
W zakresie lotnictwa w Europie nie ma wprawdzie odpowiednika F-35, ale Eurofighter i Rafale wystarczą na wszystko co obecnie może wystawić Rosja. Jednocześnie w perspektywie 10-15 lat owoce dadzą programy GCAP i FCAS, dzięki czemu Europa będzie dysponowała samolotami VI generacji, może nawet
Niektóre pomysły Muska były przecież całkiem śmieszne,
Na wszystkie systemy walki radio-elektronicznej już tak
@mleko3-2procent: Co raz więcej osób pod imieniem i nazwiskiem mówi, że #trump jest agentem #putin-a
Czas pokaże.
Airbus prześcignął boeinga kilka lat temu.
I co zabawne tak jak z trumpem, boeing zrobił to sobie sam, bo przez oszczędności jego samoloty zaczęły spadać.
Co prawda miltarnie pewnie usa jest do przodu, ale to kwestia czasu aż Francuzi i tu przeskoczą Amerykanów
- dlaczego, stalo sie cos?
- zginelo nam 100zl
- chyba nie sadzicie ze wam je ukradlem?
- nie, juz sie znalazly, ale wiesz, niesmak pozostal