Tak się zastanawiałem, czemu Szymek Hołownia tak ciągle o tym Galipińskim i obniżaniu stupek mówi, ale wszystko się wyjaśniło. Chłop jest załadowany w kredo po kulen na ponad 2mln zł #nieruchomosci #polityka #kredythipoteczny
@powodzenia: Ale boleć go boli. Żona jest pilotem to ile może zarabiać realnie z 10-15k na rękę? Szymek zrezygnował z kontraktów reklamowych na rzecz zabawy w politykę, taki marszałek wbrew pozorom zarabia g---o. Musiałby chachmęcić środki z innych źródeł co nie jest łatwe jak jesteś w kampanii prezydenckiej bo dziennikarze czekają na takie rzeczy. Imo spokojnie z połowę dochodów rodziny to zjada.
@Nighthuntero: 17k netto, za czasów telewizji mógł się nachapać - źle nie ma moim zdaniem, chociaż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i jak wcześniej miał z 50k/msc to zdecydowanie odczuwa
@DeoLawson myślę, że to nie jest pierwszy lepszy z łapanki, tylko ma sporo kasy zainwestowane tu i tam, a kredyt sobie na spokojnie spłaca. swoją drogą w zeznaniu na pewno ma wymienione aktywa
@DeoLawson: Pilot to lekko na rękę ma z 20k i to takie raczej słabe warunki wynegocjowane. Znajomy ma jakieś średnio 35k zł netto (80euro/h), 420k rocznie, ale w Ryanair pracuje, a u nich chyba najlepsze zarobki. Też zależy czy jesteś zbazowany na stałe w Polsce czy masz w------e i gdzie cię rzucą, to tam nocujesz. Ogólnie każdy indywidualnie podpisuje B2B i różne warunki, kwoty i bonusy są.
@Luciferrrro: Ale ona jest pilotem myśliwca xd Szymek może i.ma 20 brutto ale po podatkach biorąc pod uwagę że to uop to nawet z niższymi podatkami dla posłów za dużo z tego nie zostanie. Ja zarabiam tyle jako anal średniego szczebla w korpo xd
Chłop jest załadowany w kredo po kulen na ponad 2mln zł
#nieruchomosci #polityka #kredythipoteczny
źródło: 1000020742
Pobierz@powodzenia: Czy ja wiem, jako marszałek sejmu wcale się tak dużo nie zarabia (brutto). Wydaje mi się, że to odczuwa i to zdecydowanie
źródło: 1000020755
PobierzProszę mu stópki podnieść, niech poczuje co czuje reszta Polaków robaków kredyciarzy na minimalnej