Wpis z mikrobloga

#iptv
Hej jestem zielony w temacie, ale znajomy proponował mi dostęp do jakiejś telewizji, na której jest niby wszystko. Kosztuje 50 zł miesięcznie, cena nie jest dla mnie aż tak istotna, chciałbym tylko żeby to faktycznie działało, nie wieszało się, nie było jakiegoś mega opóźnienia (jeśli chodzi o mecze)
Pobiera się aplikacje IBO na smart tv, podaje jakieś tam dane i on aktywuje dostęp. Czy ktoś ogarnięty powie, czy faktycznie jest tam wszystko? Kanały sportowe, platformy netflix, HBO, Apple itp jakieś wydarzenia z Ppv typu ksw itp?
Jest tak kolorowo jak mówi, czy jest gdzieś haczyk? Jeśli miałoby to działać za 50 zł to nie zastanawiam się nawet chwili
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slawek887 to mi akurat nie robi, pytanie czy to faktycznie działa. Bo jak mam się wku***ć, że mi się to zacina, albo czegoś nie ma to bez sensu i wolę mieć to wszystko po prostu kupione normalnie
  • Odpowiedz
@Miecz12 nie no pisałem, że z tym to jest luz, 600 zł za rok to i tak kilka razy mniej niż płacę aktualnie za rok, mając wszystko wykupione. Chce tylko wiedzieć czy to faktycznie działa, to moje jedyne pytanie xD
  • Odpowiedz
@pawelkomar nic mnie nie boli, chciałem cie tylko poinformować że kolega chce na tobie zarobić, a to czy działa to ja nie wiem, bo ja nie wiem co konkretnie ten kolega chce ci sprzedać
  • Odpowiedz
@pawelkomar: Tak działa. A jak nie to dzwoń do ziomala i Ci skonfiguruje z nowymi repozytoriami ( ͡º ͜ʖ͡º)

A te zasrajtuchy z góry niech dalej robią laskę orange czy innemu canal+ zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz