Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +197
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

lepaq +280
Śląsk Wrocław i Stal Mielec spadają z Ekstraklasy.
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Hej jestem zielony w temacie, ale znajomy proponował mi dostęp do jakiejś telewizji, na której jest niby wszystko. Kosztuje 50 zł miesięcznie, cena nie jest dla mnie aż tak istotna, chciałbym tylko żeby to faktycznie działało, nie wieszało się, nie było jakiegoś mega opóźnienia (jeśli chodzi o mecze)
Pobiera się aplikacje IBO na smart tv, podaje jakieś tam dane i on aktywuje dostęp. Czy ktoś ogarnięty powie, czy faktycznie jest tam wszystko? Kanały sportowe, platformy netflix, HBO, Apple itp jakieś wydarzenia z Ppv typu ksw itp?
Jest tak kolorowo jak mówi, czy jest gdzieś haczyk? Jeśli miałoby to działać za 50 zł to nie zastanawiam się nawet chwili
@pawelkomar: Płacisz, żeby piracić, ot haczyk.
A te zasrajtuchy z góry niech dalej robią laskę orange czy innemu canal+ zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie ¯\(ツ)/¯