Wpis z mikrobloga

• 2
@ziiemniiak: Wtf, niezły z Ciebie ignorancik. Gry Ubisoftu są na Steam od niedawna, większość sprzedaży leci przez Connect, bo można tam wcześniej grać i jest taniej. Druga połowa zagra w to ramach Ubisoft+ za 79zł.

25k graczy i 700 opinii to bardzo dużo, tak wygląda każda premiera gry na Steam, która jest gdzieś w Game Passach, czy innych abonamentach
  • Odpowiedz
Przecież ta gierka wygląda jakby ją w AI generowali. Oprawa audio-wizualna spoko, ale reszta to takie mdłe i generyczne g---o, że szkoda gadać. Oglądałem na strimie przez kilka godzin i nie wiem co by się musiało stać żebym zapłacił 300 zł za to.
  • Odpowiedz
@aircod: Zgadza się, zdaję sobie sprawę że sporo gier jest podatnych na reviewbombing przez te 2h, lecz trzeba mieć to na uwadze że są to tylko 2h z których nie wynika tak na prawdę nic.
  • Odpowiedz
  • 16
@aircod 25k to jest sukces xDddd

Stalker 2 121 tys - premiera również w gamepass
Starfield 330 tys - premiera również w gamepass

Nie chce mi sie szukać, nawet pewnie jakieś mniej znane gry z premierą w gamepass miały lepsze wyniki.
  • Odpowiedz
@aircod Pamiętam, jak podobnie pisałem na Wykopie o Atomic Heart, podczas gdy panował powszechny ból d--y o ten tytuł, bo hurr durr, ruska gra. Ehhhh, to były czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz