Aktywne Wpisy
Techguy91 +64
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś
pieknylowca +432
Introwertyzm dla faceta: nie rozmawia z nikim od wielu tygodni
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski

źródło: 1000003062
Pobierz
Dlaczego im ładniejsza kobieta tym gorszą ma pracę? Jestem 31-letnim, wykształconym programistą, zarabiam ponad 20k, jestem wysoki i wysportowany i chciałbym mieć atrakcyjną kobietę. Jednak wszystkie, które mi się podobają to wykonują pracę za najniższą krajową lub niewiele więcej. A jak nawet trafi się jakaś z lepszą pracą to często jest... dziwna. Mam wrażenie, że im kobieta wyżej dochodzi w pracy zawodowej tym bardziej traci swoją kobiecość i staje się mniej ludzka. Z facetami tego problemu nie ma.
#zwiazki #s--s #praca #logikarozowychpaskow #rozowepaski #kobiety #milosc #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a czemu większość bogatych programistów jest brzydka?
to wynika z prostego faktu, ze im wyżej w karierze, tym więcej cech męskich ona wymaga. rywalizacja, ambicje, agresja, dominacja, brak emocji itd.
@Dryvalley: (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@mirko_anonim: to chodzi w końcu o urodę czy cechy charakteru?
Uroda pozwoli Ci stanąć w progu, a cechy charakteru – przez niego przejść.
@Gieraryhir: W sumie tak jest. Ja ze szkoły wyszłam nieasertywna, może nawet trochę lękliwa. Typowa dziewczyna "cicha i spokojna". W domu stare polskie wychowanie, czyli: nie wychylaj się, głupszym się
No niestety tak to wygląda, chcesz kobiety kobiecej, szukaj takiej ze swoim biznesem, bo te, które robią "karierę" w korpo tracą swoje atrybuty, bo wchodzą do machiny, która je odziera z tego co najlepsze.
Dlatego jest takie ciśnienie na robienie kariery przez młode witaminy, w ten sposób niszczysz kobiety, rodziny, mężczyzn, dzietność
@mirko_anonim: skoro dobrze zarabiasz, czemu przeszkadza ci że ona zarabia mało? TEGO szukasz w partnerce/ewentualnej żonie? Kasy? Jest to ważniejsze od bycia miłą i dobrą?
Choćby czasem jak idziemy razem na miasto ja i moja bezrobotna kuzynka która utrzymuje się jedynie z chłopa , ona makijaż piękne ubrania włosy pazury zrobione , a ja która utrzymuje się sama i nie mam faceta zwykła bluza i spodnie
Poprostu są kobiety
Naprawdę znam laski które mówią że gdyby ich facet nie utrzymywał to już by go dawno rzuciły albo otruly a muszą być milutkie fałszywie bo od
Nie chodzi ile kobieta zarabia tylko czy ma niezależność jakąś , ja w gronie znajomych mam laski którym opłaca wszystko facet i często mówią że by rzuciły
Przecież ma wykopie non stop przewija się wątek finansowy że kobieta ma za mało jednocześnie chcą takiej która jest zrobiona na lale gotuje sprząta jest milutka i wszystko toleruje , tak się nie da poprostu , albo bierzesz kobietę która dobrze zarabia i
Uwaga teraz fakt który cię zmiecie z planszy , trzymaj się poręczy , 90 procent ludzi rodzi się z przeciętna uroda , te hot bezrobotne laski są poprostu porobione za ostatnie pieniadze żeby złowić sponsora , te 'brzydkie " laski zazwyczaj mają wylane na ostrzykiwanie sobie twarzy i robienie makijażu bo liczą na swój mózg a nie cudzy portfel ¯_(ツ)_/¯
Gdybym
To też nie jest takie proste bo dużo kobiet ma wręcz nerwicę na punkcie wyglądu i stąd na przykład potrafią sobie zniszczyć brwi żeby potem namalować brzydki pasek markerem, albo spalić piękne ciało na solarium, bo to wszystko wynika z tego że w dzieciństwie się je poddawało stresowi na tym punkcie, (syndrom księżniczki). Poza tym zdrowy naturalny wygład jest wymagający, wymaga dużego nakładu czasu, pracy, silnego charakteru,