Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego im ładniejsza kobieta tym gorszą ma pracę? Jestem 31-letnim, wykształconym programistą, zarabiam ponad 20k, jestem wysoki i wysportowany i chciałbym mieć atrakcyjną kobietę. Jednak wszystkie, które mi się podobają to wykonują pracę za najniższą krajową lub niewiele więcej. A jak nawet trafi się jakaś z lepszą pracą to często jest... dziwna. Mam wrażenie, że im kobieta wyżej dochodzi w pracy zawodowej tym bardziej traci swoją kobiecość i staje się mniej ludzka. Z facetami tego problemu nie ma.

#zwiazki #s--s #praca #logikarozowychpaskow #rozowepaski #kobiety #milosc #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dlaczego im ładniejsza kobieta tym gorszą ma pracę?

@mirko_anonim: a czemu większość bogatych programistów jest brzydka?

Mam wrażenie, że im kobieta wyżej dochodzi w pracy zawodowej tym bardziej traci swoją kobiecość i staje się mniej ludzka

to wynika z prostego faktu, ze im wyżej w karierze, tym więcej cech męskich ona wymaga. rywalizacja, ambicje, agresja, dominacja, brak emocji itd.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kobieta z karierą nie staje się mniej ludzka, po prostu nabiera męskich zachowań, bo bez nich by nie zrobiła kariery. Więc jak chcesz baby co zarabia 20 k, to ona nie będzie miękka, delikatna i bezbronna, to się wzajemnie wyklucza.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ładna kobieta nie musi być kompetentna życiowo, żeby przetrwać – ma szansę znaleźć ponadprzeciętnego faceta, który jej to zapewni. Natomiast kariera u kobiet niesie za sobą problemy, które pojawią się w przyszłości – zacznie nabierać męskich cech, stanie się bardziej asertywna i niezależna, a to przełoży się też na związek. Facet, który dużo zarabia, ostatnie, czego chce, to wracać do domu i czuć się, jakby był z kolegą z
  • Odpowiedz
kobieta z karierą nie staje się mniej ludzka, po prostu nabiera męskich zachowań, bo bez nich by nie zrobiła kariery. Więc jak chcesz baby co zarabia 20 k, to ona nie będzie miękka, delikatna i bezbronna, to się wzajemnie wyklucza.

@Gieraryhir: W sumie tak jest. Ja ze szkoły wyszłam nieasertywna, może nawet trochę lękliwa. Typowa dziewczyna "cicha i spokojna". W domu stare polskie wychowanie, czyli: nie wychylaj się, głupszym się
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że im kobieta wyżej dochodzi w pracy zawodowej tym bardziej traci swoją kobiecość i staje się mniej ludzka.

No niestety tak to wygląda, chcesz kobiety kobiecej, szukaj takiej ze swoim biznesem, bo te, które robią "karierę" w korpo tracą swoje atrybuty, bo wchodzą do machiny, która je odziera z tego co najlepsze.
Dlatego jest takie ciśnienie na robienie kariery przez młode witaminy, w ten sposób niszczysz kobiety, rodziny, mężczyzn, dzietność
  • Odpowiedz
i chciałbym mieć atrakcyjną kobietę. Jednak wszystkie, które mi się podobają to wykonują pracę za najniższą krajową lub niewiele więcej.

@mirko_anonim: skoro dobrze zarabiasz, czemu przeszkadza ci że ona zarabia mało? TEGO szukasz w partnerce/ewentualnej żonie? Kasy? Jest to ważniejsze od bycia miłą i dobrą?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
bystry-pomysłodawca-90: Kobiece ciała nie wytrzymują stresu, nawet faceci z testosteronem mają często z tym problemy, a jak już komuś się uda pogodzić te dwie rzeczy to najczęściej jest to zostanie zimną su*ką albo sku*%$^em i przekłada się to na relacje w życiu prywatnym, im człowiek starszy tym gorzej, bo takie zmiany w podejściu i myśleniu zabierają mnóstwo energii, każda zmiana maski potrzebuje czasu i adaptacji, a organizm musi jeść i się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dlatego że kobiety ze słaba praca liczą na bogatego męża dlatego inwestują w wygląd , te które są inteligentne dużo zarabiają nie potrzebują chłopa do przetrwania
Choćby czasem jak idziemy razem na miasto ja i moja bezrobotna kuzynka która utrzymuje się jedynie z chłopa , ona makijaż piękne ubrania włosy pazury zrobione , a ja która utrzymuje się sama i nie mam faceta zwykła bluza i spodnie
Poprostu są kobiety
  • Odpowiedz
@mirko_anonim i powiem ci że nie chciałbyś się nigdy związać z taka laska która liczy na kasę faceta bo są zazwyczaj zdesperowane bo ciągle liczą na kogoś , są gotowe szybko zdradzić jeśli tylko grunt pod nogami się zacznie sypać bo trzeba znaleźć nowego żywiciela
Naprawdę znam laski które mówią że gdyby ich facet nie utrzymywał to już by go dawno rzuciły albo otruly a muszą być milutkie fałszywie bo od
  • Odpowiedz
@Gieraryhir

@mirko_anonim: kobieta z karierą nie staje się mniej ludzka, po prostu nabiera męskich zachowań, bo bez nich by nie zrobiła kariery. Więc jak chcesz baby co zarabia 20 k, to ona nie będzie miękka, delikatna i bezbronna, to się wzajemnie wyklucza.

Nie chodzi ile kobieta zarabia tylko czy ma niezależność jakąś , ja w gronie znajomych mam laski którym opłaca wszystko facet i często mówią że by rzuciły
  • Odpowiedz
@gorobei

@mirko_anonim: skoro dobrze zarabiasz, czemu przeszkadza ci że ona zarabia mało? TEGO szukasz w partnerce/ewentualnej żonie? Kasy? Jest to ważniejsze od bycia miłą i dobrą?

Przecież ma wykopie non stop przewija się wątek finansowy że kobieta ma za mało jednocześnie chcą takiej która jest zrobiona na lale gotuje sprząta jest milutka i wszystko toleruje , tak się nie da poprostu , albo bierzesz kobietę która dobrze zarabia i
  • Odpowiedz
@Dryvalley

@mirko_anonim: bo brzydkie muszą leczyć kompleksy hajsem

Uwaga teraz fakt który cię zmiecie z planszy , trzymaj się poręczy , 90 procent ludzi rodzi się z przeciętna uroda , te hot bezrobotne laski są poprostu porobione za ostatnie pieniadze żeby złowić sponsora , te 'brzydkie " laski zazwyczaj mają wylane na ostrzykiwanie sobie twarzy i robienie makijażu bo liczą na swój mózg a nie cudzy portfel ¯_(ツ)_/¯
Gdybym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
przewidujący-przeciwnik-63: @Linnior88:

To też nie jest takie proste bo dużo kobiet ma wręcz nerwicę na punkcie wyglądu i stąd na przykład potrafią sobie zniszczyć brwi żeby potem namalować brzydki pasek markerem, albo spalić piękne ciało na solarium, bo to wszystko wynika z tego że w dzieciństwie się je poddawało stresowi na tym punkcie, (syndrom księżniczki). Poza tym zdrowy naturalny wygład jest wymagający, wymaga dużego nakładu czasu, pracy, silnego charakteru,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dużo kobiet ma nerwicę na punkcie swojego wyglądu jak to ujales bo konkurują o zasoby , kobieta która jest w stanie sama przeżyć i zapewnić sobie byt najczęściej ma wylane , dlatego nie zgadzam się z autorem że te atrakcyjne są takie lepsze one mają bardzo konkurujące charaktery , te mniej dbające o siebie które same na siebie zarabiają i spokojnie żyją są bardziej wychillowane bo ich życie nie kręci
  • Odpowiedz