Wpis z mikrobloga

Ma ktoś doświadczenie w obsłudze binance? Chciałem kupić licencję na oprogramowanie, które jest robione przez ruskich, akceptują tylko płatności crypto. Dostałem adres do wpłaty, a było to moje pierwsze doświadczenie z crypto... Wpłaciłem kasę przez ZEN na binance, pojawiły mi się pieniądze, kupiłem USDT, założyłem portfel, przelałem do niego środki. Próbuję wysłać na podany adres z portfela, ale dostaję komunikat, że adres jest nieprawidłowy. Sprzedawca mówi, że dostaje codziennie kilkanaście wpłat i na pewno działa. Znalazłem opcje płatności z salda i tam ten adres jest prawidłowy - wysłałem testowo jednego USDT. Natomiast z portfela nie idzie. No i teraz pytanie jak cofnąć środki z porfela na saldo? Jestem dinozaurem, a to moje pierwsza styczność z crypto. Dzięki za wszelką pomoc :)

#bitcoin #kryptowaluty #binance
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rapitor: Nie masz wyboru sieci, bo sieć już wybrałeś przy wypłacaniu z Binance. Sprawdź po jakiej sieci wypłaciłeś środki z Binance i sprawdź w jakiej sieci jest adres na który chcesz wpłacić środki. Jest wiele sieci np. Ethereum, Tron. Będziesz pewnie musiał ponownie wpłacić na giełdę i przelać środki po takiej sieci na jakiej jest portfel odbiorcy.

Najbardziej popularna to Ethereum, ale i najdroższa i pewnie po tej sieci wypłaciłeś,
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
No masz rację, wychodzi, że tu jest problem. A jak można cofnąć z portfela środki na saldo? Bo jak podaje swój ID to też nie chce przyjąć.
  • Odpowiedz
@rapitor: Na Binance wybierz po prostu wpłać środki w trybie on-chain, wybierz sieć na jakiej masz obecnie środki w portfelu, otrzymasz informację, że wybór sieci jest bardzo ważny to o czym napisałem wyżej i otrzymasz adres portfela na który wpłacisz środki. Później tak samo w drugą stronę wypłać środki tym razem na taką sieć jakiej używa odbiorca. Wygeneruj sobie portfel w aplikacji na danej sieci.

Gdy wpłacasz środki w postaci
  • Odpowiedz