Wpis z mikrobloga

Ja wiem, że zostanę zjechany za to, bo taka magia tego tagu, ale jak można podziwiać Roberta za cpanie m-------u i picie litrow alkoholu, walenie brzydkich często niepełnoletnich szonów i nazywać to „żyje pełnią życia” kto tak myśli jest równie s---------y jak on.

Mówię to jako gość który kiedyś walił takie rzeczy i tez chlał praktycznie codziennie, spotykając się z jakimiś pustakami, na drugi dzien czujecie się jak szczur, dlatego musicie poprawiać żeby pozbyć się tego uczucia.

#famemma
Odmienec - Ja wiem, że zostanę zjechany za to, bo taka magia tego tagu, ale jak można...

źródło: 6B284014-951E-449F-918F-5A43A4F1A9F8

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Odmienec: czujesz się jak szczur bo piłeś za dużo. Też tak mam na kacu, tragedia jest. Po prostu pij więcej wody. Aha i po co ten m------n. Wystarczy wiagra na te pustaki, ważne żeby były ciasne, nie?
  • Odpowiedz
  • 8
@Kolegiusz: ja mówię o cpaniu, a nie braniu. Pasut ćpa, a nie bierze raz na tydzień, przez to samo przechodziłem, więc latasz 2/3 dni bez spania potem odsypiasz po 20h+ i dalej jazda
  • Odpowiedz
@Odmienec co ty p--------z xD na drugie dzień to już ledwo cię klepie a trzeciego dnia z 20 minut xd

Każdy wprawiony ćpun odsypia żeby toaletka nie wzrosła i można p-------c. To nie czasy 3mmc żeby można było tak tańczyć a na polskiej koce to usuniesz prędzej xd

A amfy nie bierze xd
  • Odpowiedz
  • 2
@Kolegiusz: Nie wiem ja to mam za sobą ostatni raz wziąłem m 10 lat temu, nie wiem co teraz się tam bierze, ale widzę ze jesteś ekspertem w braniu narkotyków i się tym szczycisz, to tam gratki dla Ciebie pewnie jest jak mówisz. Piona
  • Odpowiedz
@Odmienec to jak nie jesteś ekspertem to na hvj się wypowiadasz kabotynie xD

Zaklinasz rzeczywistość i trzymasz kciuki za upadek jak stara baba a powiem ci co się wydarzy; nic xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Kolegiusz: a gdzie napisałem ze jestem? Gratuluje Tobie ze jesteś, masz się czym chwalić.

Gdzie mówiłem ze trzymam kciuki za upadek? Dziwnie się z Tobą rozmawia jakiś pełen emocji jesteś
  • Odpowiedz
@Odmienec napisałeś że na drugi dzień czujesz się jak X. Co nie prawda. Jeżeli ancapny byłeś na super imprezce i jeszcze zamoczyles to na drugi dzień masz chilli zdobywcy świata. Jak zacpalłeś i nic nie zrobiłeś ciekawego to masz ból d--y na drugi dzień że nie warto było. Po 3mmc nawet zwały nie było dopiero od klefa coraz większy dyskomfort.
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: ty ale wiesz ze jak się n----------z i na drugi dzień masz kaca, to ciebie to powstrzymuje, a alkoholika już nie. Rozumiesz porównanie? XDDDD
Druga sprawa, to czas kiedy d-------e były legalne przypada na czas kiedy gimnazja istniały więc nie rozumiem jak to się wyklucza. Po trzecie jak u ciebie wyruchanie szlaufa sprawialo że czułeś się inaczej niż szmata i g---o następnego dnia, to winszuje XDD
  • Odpowiedz