Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +1929
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo

źródło: ceny mieszkań
Pobierz
Tywin_Lannister +80
2025 rok. Wykopki dowartościowują się tym, ile ktoś zarabia i wychodzą z założenia, że zarabiasz mniej = jesteś gorszy, a poza tym niezły debil i nieudacznik z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡

źródło: xdd
Pobierz
źródło: image
PobierzNepo - skrót od nepotyzm
Nepodziecko - dziecko kogoś znanego w branży które idzie ścieżką rodzica (dzieci znanych reżyserów, muzyków, aktorów, dziennikarzy, sędziów, lekarzy, polityków, generałów)
@telemach20: Każdego czarnoskórego będziecie teraz tak tagować? To że gość jest znanym kompozytorem muzycznym nie ma znaczenia? XD
Uwielbiam jak ludzie, którzy myślą, że są znani na całym świecie przez dosłownie każdego, dostają reality checka i np. nie mogą wejść do klubu na mordę xD I to ich zdziwienie w oczach "co jest, on serio nie wie kim ja jestem?!" xDD Jesteś zwykłym kolesiem i wypier&alaj do kolejki albo się umów wcześniej xD