Wpis z mikrobloga

Zna ktoś jakiś #perfumy ala LV imagination / art of arabia tylko że trzyma się on bardzo długo/wiecznie, Uwielbiam ten typ zapachu ale ze wszystkiego co testowałem to ten zapach zawsze znikał po 15minutach..

Ten taki herbaciano cytrusowy zapach z lekkim drewnem w tle.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CabalEnjoyer: niektórzy mówią że Saheb Intense, choć ja go nie znam. Jest jeszcze Al Haramain Amber Oud Aqua Dubai ale tutaj trochę brakuje tej herbaty, choć klimaty ewidentnie Imagination I parametry dobre.
  • Odpowiedz
@CabalEnjoyer: Ktoś mi posta usunął ;) zara sunrise on the red sand dunes u mnie po sezonie dotlenienia na półce dostała turbo parametrów, aż miałem jej dość.
  • Odpowiedz
zapach zawsze znikał po 15minutach..

@CabalEnjoyer: nie zniknal, tylko tego typu zapachy w 99% wywoluja tzw. nose blind i ich nie czujesz, to dobrze dla ciebie, otoczenie zawsze cie bedzie czuc. Tego typu kompozycje tzw. swiezaki zawsze sa "slabe" i nie beda mialy mocnych parametrow, art of arabia trzyma sie na mnie w lato 4h max bo np. w lato duzo sie pocisz wiec skora szybciej ten zapach z siebie
  • Odpowiedz
@CabalEnjoyer: tutaj dochodzi druga kwestia, ze niektorzy po prostu pewnych nut zapachowych nie czuja. Psikajac sie prada luna rosa black to praktycznie wiekszosc kobiet powie, ze ten zapach jest bardzo mocny, intrygujacy i penetrujacy. Mezczyzni za to ledwo co go czują. Ze swiezakami jest podobnie, kobiety bardziej je wyczuwaja anizeli mezczyzni.
  • Odpowiedz