Wpis z mikrobloga

@barber-barberski: to na serio ci odpowiadam, ze ludzie dzisiaj maja lacza symetryczne a nie sdi jak w 2000r ;-) ja sobie uzywam torrentow do sciagania meczow nba i przewaznie 5-6gb sciaga sie zanim sie odleje. jak sciagam filmy 80-90gb to niestety musze jeszcze zjarac fajke zanim sie sciagna.
  • Odpowiedz
@inflacja_biedaku: przypominam że osią tej serii od początku była turystyka historyczna. Wbrew pozorom nawet w czasach kiedy historia była peeak w tej serii (trylogia Etzio) to i tak większość grała żeby poczuć klimat bycia zabójcą w Wenecji, Rzymie albo Stambule kilkaset lat temu.
Wątpię czy większość potrafi powiedzieć co tak naprawdę działo się po kolei w tej historii ale kazdy pamięta wspinanie się z bratem na wieżę w AC2 albo
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: ostatni AC w jakiego grałem to 2 więc mam w dupie tę serię. Kisnę tylko z wielkich geopolityków jak Ty, którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
baba samuraj,

@inflacja_biedaku: ale jak już masz występować z pozycji autorytetu to chociaż się doinformuj, że kobiety mogły należeć do klasy bushi czyli wojowników. Nazywały się onna-musha (albo onna-bugeisha) czyli dosłownie kobiety wojowniczki. Były zdecydowanie mniej liczne, ale wcale nie takie rzadkie nawet na polu bitwy.
  • Odpowiedz