Wpis z mikrobloga

@GoldenJanusz: Bzdura. Nigdy nie byłam w związku, mam problemy zdrowotne i kiepską sytuację rodzinną, nie pracuję. W zasadzie nie ma takiej dziedziny życia, w której by mi coś wyszło. Więc jeśli ktoś taki jak ja nie jest przegrywem, to nikt na tym tagu nie jest.
  • Odpowiedz
@NaPryczyHuopSieByczy: Nie wiem jak ciebie, ale mnie nie kręcą jakieś schadzki na jedną noc z obcymi facetami, czy do czego tam służy Tinder. Od puszczania się człowiek nie wyjdzie z przegrywu i nie naprawi sobie magicznie życia - co najwyżej straci resztki szacunku do siebie. Poza tym brak faceta to akurat najmniejszy z moich problemów.
  • Odpowiedz
@amozetoostatniraz

@GoldenJanusz Związek damskiego przegrywa trwa dopóki chłop nie znajdzie lepszej opcji. Takie związki są totalnie wyniszczające, niepewność jutra jest straszna. Dlatego będąc damskim przegrywem lepiej już nie być w żadnym związku.

Poznałem kilka damskich "przegrywów" na wykopie i najczęściej jak już poczucie swojej wartości podbudują to uciekają na lepszą gałąź xD
Jedna dosłownie typa rzuciła bo inny koleś miał ładniejszy głos xD
  • Odpowiedz
załóż sobie Tindera albo nawet napisz na wykopie i jutro daj nam znać ile wiadomości miałaś.

@NaPryczyHuopSieByczy: śmieszy mnie postrzeganie swojej sytuacji jako "przegryw" przez pryzmat ilości atencji od płci przeciwnej. LOL
  • Odpowiedz
Nie wiem jak ciebie, ale mnie nie kręcą jakieś schadzki na jedną noc z obcymi facetami, czy do czego tam służy Tinder. Od puszczania się człowiek nie wyjdzie z przegrywu i nie naprawi sobie magicznie życia - co najwyżej straci resztki szacunku do siebie. Poza tym brak faceta to akurat najmniejszy z moich problemów.

@astridatreides większość par które znam, z tych które poznały się po studiach, zeszły się ze sobą przez
  • Odpowiedz
@astridatreides

1. piszesz kilka słów o sobie
2. dodajesz wpis nie wiem na tag #chcepogadac #mirekszukazony czy tag z Twojego miasta że szukasz znajomych czy chętnych do pogadania
3. to samo ale na grupach na Facebooku nawet z anonima
4. znajdujesz osoby do pogadania może przyjaciół może koleżanki na siłownię a może i niebieskiego.
Przy dobrych wiatrach w mniej niż tydzień.
  • Odpowiedz