Aktywne Wpisy

MonazoPL +42
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
Glupiii +93
Nic nie jest w stanie powstrzymac janusza z wykupionymi wakacjami. Narod debili, zbieramy poklosie wyrżnięcia inteligencji i elit w II wś a potem kolejne kilkadziesiat lat kultu bylejakości
#gielda
#gielda

Poznałem kilka damskich "przegrywów" na wykopie i najczęściej jak już poczucie swojej wartości podbudują to uciekają na lepszą gałąź xD
Jedna dosłownie typa rzuciła bo inny koleś miał ładniejszy głos xD
@NaPryczyHuopSieByczy: śmieszy mnie postrzeganie swojej sytuacji jako "przegryw" przez pryzmat ilości atencji od płci przeciwnej. LOL
Bazuję tylko na własnym doświadczeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@astridatreides większość par które znam, z tych które poznały się po studiach, zeszły się ze sobą przez
1. piszesz kilka słów o sobie
2. dodajesz wpis nie wiem na tag #chcepogadac #mirekszukazony czy tag z Twojego miasta że szukasz znajomych czy chętnych do pogadania
3. to samo ale na grupach na Facebooku nawet z anonima
4. znajdujesz osoby do pogadania może przyjaciół może koleżanki na siłownię a może i niebieskiego.
Przy dobrych wiatrach w mniej niż tydzień.