Wpis z mikrobloga

Zrobiłam AI piosenkę, z AI muzyką, AI śpiewem, AI tekstem, AI grafiką i zajęło mi to na 1 piosenkę może ~15-25 minut robocizny + kilkanaście minut na wygenerowanie piosenek co poszły do kosza, ale je słuchałam w tle do robienia kolejnych tekstów. Poprawiałam je może dwoma promptami dodatkowo, jak mi się lepszy obraz wyklarował.

Najdłużej kosztował mnie mój błąd - przekonwertowania MP3 na MP4, bez dodania grafiki od razu w konwertorze. Bo potem ponownie konwertowałam i musiałam przerzucić na yt. Apka mi wywaliła się 2 razy (°°

Najważniejsze jest jednak to, że pomimo AI wszystkiego, nie brzmią a tak jak AI. Poza kilkoma, małymi dźwiękami i faktem, że jakość piwniczna.

Reszta tu: (łącznie 4)
https://www.youtube.com/watch?v=kXJH6uea_Dg&list=PL_gRXQml5eYw4tmaNR0rULXFabUCIxB20&index=3

#ai #muzyka #tworczoscwlasna (z dużym przymrużeniem oka xD) #doomersoul #doomer #post-punk

Sztuka jest skończona ( ͡° ͜ʖ ͡°) Następne koncerty zobaczycie przez Google VR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wrrronika - Zrobiłam AI piosenkę, z AI muzyką, AI śpiewem, AI tekstem, AI grafiką i z...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wrrronika: a jakże bym mógł skoro z moim brakiem gustu lubię posłuchać Royal Republic, a ten tu akat brzmi jak coś co mogłoby być ich wykonem, jak Getting Along np. Bez hamulców jak rower firmy przemiał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@MacronT1000: hejt za przeglądanie poza playlistę

Nie znałam tego, 1 piosenka jaką włączyłam nawet była przyjemna, ale potem ze 2-3 koncertowe włączyłam i jakieś takie wooooolne ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Mam jeszcze 3 inne ignorancie [chyba to mówię do siebie, co by z tej wędrówki do komputera wrócić...]
  • Odpowiedz
Dobrze to wychodzi, wg mnie to przebija miliard razy wszelki taki polski (i nie tylko) POP który jest koszmarny i nijaki a przecież tyle w niego pracy i kapitału wkładają żeby wyprodukować. Takie AI te gwiazdki wręcz musi zastąpić.

hejt za przeglądanie poza playlistę

@Wrrronika: Ło s--------n ale złoto xD

BTW projektujesz coś, grafiką się zajmujesz współcześnie czy czym?
  • Odpowiedz
  • 0
@Saeglopur: popu nie słucham, nie wiem co tam w radiu teraz leci, ale nie bez powodu POP jest POPem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ten kawałek jest najbliżej czysto rockowym kawałkiem i ze wszystkich 4, znajomi mówili, że jest jednak najfajniejszy. Mi prywatnie się najbardziej podoba "outself", a potem 'pain mirror' (1 bliżej do post punku, 2 do punku/punk-rocka).

Więc dalej są gusta i guściki. Dużo popu z tych narzędzi też
  • Odpowiedz