Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +58
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
abwgd +412
W każdej pracy jest ten sam problem - tzw. czynnik ludzki, który sprawia, że fajna robota męczy.
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza

Najdłużej kosztował mnie mój błąd - przekonwertowania MP3 na MP4, bez dodania grafiki od razu w konwertorze. Bo potem ponownie konwertowałam i musiałam przerzucić na yt. Apka mi wywaliła się 2 razy (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Najważniejsze jest jednak to, że pomimo AI wszystkiego, nie brzmią a tak jak AI. Poza kilkoma, małymi dźwiękami i faktem, że jakość piwniczna.
Reszta tu: (łącznie 4)
https://www.youtube.com/watch?v=kXJH6uea_Dg&list=PL_gRXQml5eYw4tmaNR0rULXFabUCIxB20&index=3
#ai #muzyka #tworczoscwlasna (z dużym przymrużeniem oka xD) #doomersoul #doomer #post-punk
Sztuka jest skończona ( ͡° ͜ʖ ͡°) Następne koncerty zobaczycie przez Google VR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie znałam tego, 1 piosenka jaką włączyłam nawet była przyjemna, ale potem ze 2-3 koncertowe włączyłam i jakieś takie wooooolne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam jeszcze 3 inne ignorancie [chyba to mówię do siebie, co by z tej wędrówki do komputera wrócić...]
@Wrrronika: Ło s--------n ale złoto xD
BTW projektujesz coś, grafiką się zajmujesz współcześnie czy czym?
Ten kawałek jest najbliżej czysto rockowym kawałkiem i ze wszystkich 4, znajomi mówili, że jest jednak najfajniejszy. Mi prywatnie się najbardziej podoba "outself", a potem 'pain mirror' (1 bliżej do post punku, 2 do punku/punk-rocka).
Więc dalej są gusta i guściki. Dużo popu z tych narzędzi też