Aktywne Wpisy
synadama +127

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +178
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Nowy AC:Shadows to kolejny typowy AC. Jak się chce wyzwania, to może to zapewnić, a jak nie - to jest to świetna gierka żeby ją odpalić i się zrelaksować po pracy. Ładna, przyjemna, prosta i dająca fun. Tego oczekuje od 90% gier w mojej bibliotece. Jak chce czegoś "ambitnego" to sobie to rezerwuje na urlop, lub dłuższy weekend.
Przepraszam, ale się dobrze bawię. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gry #assassinscreed
@aircod: Najgorzej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@aircod: Jak śmiesz wydawać własne pieniądze na to co chcesz i jeszcze czerpać z tego przyjemność (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Miłej gry miras!
Zresztą jak sam Rock w recenzji mówi, że go gra znudziła, a potrafił godzinami łazić w Fallout76 albo w poprzednich Assasynach to jednak coś znaczy. GOL też dał 6/10 gdzie od ich recenzji zawsze się odejmowało 2 punkty. Najbardziej mnie śmieszą oceny na Metacritic rzędu 8-9/10 XD
Nie wróżę tej grze
Jeszcze swego czasu grałem w Red Dead redemption 2 powoli dla odmóżdżenia. Jednak teraz teraz nie chce mi się za bardzo grać w gry gdzie trzeba biegać od punktu A do punktu B z czego na samym końcu i tak się nic nie wyniesie.
Jak nie potrafisz zorganizować czasu i nie lizać ścian w grach, skoro masz problem z graniem w lepsze gry "bo wymagają za dużo", to już twój problem.
Zresztą co ty się d----------z do innych. Ja kocham patrzeć na excela przez 12h z przerwą na jedzenie i kibel, a wielu nie czai jak można grać w Europę Universalis 4 tworzą piękny napis Burgundy.