Wpis z mikrobloga

@kluha666: Powodzenia, ja mam 120h i jeszcze nie udało się skończyć xD Kupiłeś podstawkę czy z dodatkami? Bo ta gra to bajzel ciężki do ogarnięcia w tej kwestii i generalnie jeśli chcesz całą fabułę to musisz mieć dodatki.

A z własnego doświadczenia powiem tyle że najsłabszym elementem tej gry jest właśnie podstawka (epizod 1). Kampanie z DLC czy eventów były dla mnie o wiele ciekawsze.

Ogólnie gierka jest bardzo fajna
  • Odpowiedz
@kluha666: To polecam dokupić jeśli są w promocji albo zwrócić grę i kupić od razu wersję gold. W podstawce dostajesz epizod 1, a epizody 2 i 3 musisz dokupić (najłatwiej kupić po prostu wersję Gold która ma cały content wydany do gry). Do tego masz jeszcze dwie krótkie kampanie eventowe + dodatkową kampanię po tej głównej, ale to chyba jest w podstawce już zawarte chociaż nie mam pewności.

Znaczy to
  • Odpowiedz
@kluha666: No i polecam sprawdzić tryb realistyczny. Możesz się dowolnie przełączać w trakcie gry. Zmienia on tyle że wywala z gry kompletnie poziomy ekwipunku. Minus taki że trochę bezsensowne staje się przeczesywanie mapy bo ubranie staje się wyłącznie kosmetyczne, a wszystkie bronie są równe tzn. jak odblokujesz kałacha to nie znajdziesz gdzieś innego kałacha z wyższymi statystykami. Oba tryby mają swoje plusy i minusy, ale większość osób gra w tym
  • Odpowiedz
@kluha666: Podstawowy tryb na pewno bardziej nagradza zwiedzanie mapy i otwieranie skrzynek (w trybie realistycznym praktycznie nic z tego nie masz) no i pozwala nosić przy sobie masę broni, gdzie w trybie realistycznym masz dwie bronie i żeby zmienić musisz udać się na biwak albo podnieść inną b--ń ze skrzynki/wroga co potrafi być frustrujące i zniechęca do testowania nowych broni.

Natomiast jak trochę pograsz i zapoznasz się co i jak
  • Odpowiedz